Monday, 13 December 2010

Contest Gambar Paling CHILL!!






Dah bce??bgus..komen okeyhh!!keep it up guys!!For tutorial,Ctrl+C to Copy


Photobucket

Hellop sume..smekom..aq telah ditag oleh ika..huhuhu..terharunyer..wahhhhhh!!!Chill sgt ker aq nih??!!So whattt!!Yg korg kesah npe??oklah..disebabkan aq rse diri aq nie chill,so,aq nk tunjuk mne keCHILLan aq tu..JOM!!

Tagline aq-->Mke sye bum-bum..awak aderr??

Cewahhh,tagline aq..mmg kedengki!!korg nk taw x rules dyer ape??

1-  Tangkap gambar korang PALING CHILL tak kisah individu atau ramai-ramai. Boleh edit kalau suka. Caption gambar kena buat tagline sendiri contoh : 'Kami Happening, anda?!!'.  (tak perlu cerita tentang gambar, aku cuma mahu tagline)

2-  Buat entri pasal contest ni. (itu sudah mesti). Linkkan URL entri korang ke entri ini. Tajuk entri : "CONTEST GAMBAR PALING CHILL !!"

3-  Letakkan banner contest ini di entri anda, dan sidebar juga. Linkkan ke entri ini.

sngkan rules dyer??tahap kacang tanah goreng jer..hahaha!! Ini pulak ape yg perlu korang buat..

4- Follow blog ini, i mean blog HUTAN KABUT.
-Dah follow-

5-  Tag paling koman 3 blogger. pastikan mereka tahu contest ini.  
Qiqi

6- Bagi tahu anda suka warna apa jugak.  
-Pink,Purple-

Sng kan??kan aq dh ckp..mmg camni jer..!!So,ape tunggu lagi??cptlah join!!Oklah..smpai sini jerr..BYE!!

Eh,cop2!!lpe nk ltk banner dyer..
Ini dyerrr...

No comments: