Saturday, 29 January 2011

Contest Gambar Paling Awesome..

Photobucket
Dah lme x msuk contest..this is the first contest for 2011..!!! Contest gmbr pling awesome..hmmm..awesome ehh??kjp ehh ngah gelodak peti harta karun..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Haa..sila mengsaspenkan diri lagi..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Haa..dh jumpe pown..peti harta karun nie 'besor' sgt.. sbb tuh xleh cri..huhuhu..ini dyer..

Ini gmbrnye..awesome x??xkan??dh hagakkk!!Ini sume bantuan PHOTOSCAPE..thnk you PHSC!!

Opppaaaaaasssss!!!Lupe nk memperkenalkan orang yg buat contest nie..hadoyaiii..nyanyuk tull la si amni sorg nih!!

P/s:sumenye copy from her..sorry yeah..

1) Follow blog aku. So, korang boleh lah tau kalau aku ade update pape pasal contest nih, senang kan camtu? Terbuka kepada lelaki dan perempuan, tak kira umur dan berwarganegara Malaysia. Wajib ade blog!

2) buat satu entri dengan tajuk : Contest - Gambar Paling Awesome. Hambek sekali banner (gambar) tuh. Link kan entri yg korang buat tu dekat ruangan komen yg ade dekat blog nih. Link kan DEKAT SINI okay?

3) Like fanpage blog neh dekat facebook >> Belle's Blogspot <<

4) Gambar yang korang pertaruhkan utk contest nih, aku akan masokkan dekat dalam fanpage blog neh >> Belle's Blogspot << Pemenang dipilih berdasarkan gambar sape yang paling banyak orang 'like'. 3 orang pemenang jeh akan dipilih.

5) Last sekali, tag 4 orang blogger lain.

HADIAH : Duit menanti anda!
TARIKH TUTUP : 1 MAC 2011.
TARIKH PENGUMUMAN :  5 MAC 2011.
Haa..itulah syarat-syaratnyerr..Senang jerr kan??so,jom join reramai yerr..

tag to

Bye!!


Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..


 

No comments: