Saturday, 12 February 2011

Contest Blog Paling Hebat

Helooppp dan assalamualaikum semua bloggers2 dan saudaria saudari sekalian(ayat skema)..Hmm,aq join kontest..aq blog walkingg kat Blog Budak Tadika..aq tgok cm best..so,apa lagi join jer lahhh!!!






 



Ini lah dyer banner nyer..korang nak join??sila tekan LINK nie dgn sopan santunnye yerr..
Syarat2 dyer..

2. Buat entry bertajok Contest Blog Paling Hebat By Aida Shafiena, entry korang mesti lah mengenai apa yang hebat mengenai blog korang dandan blog Aida Shafiena nie atau blog Mira Awaludin nie . kalau boleh kasi lah cair sket :P
3. Buat entry sekurang-kurangnya TIDAK KURANG DARIPADA 100 HURUF ! bukan patah perkataan tau :P
4. Mesti masok kan banner contest nie kat entry and kat sidebar
5. WAJIB tag kepada 3 blog yang korang rasa menarik dan paling hebat.
6. Akhir sekali , korang comment entry nie dengan sertakan sekali url entry korang tu tau

P/S:Agak2 leh mng tak??huhuhu..

Announcement:Ade sesape lagi nk msk contest BLOG COLOURFUL??

opppsssiiii!!Lupe nk bg story bin cerita siket lah pasal secret admire buchuk2 nie..

First..ape yg hebat sgt psl blog CIMINNIY nie??
-Hmm..ape yg hebat ekk??entry kott..header kott..tu jer kott..eh2 ade lagii!! Muka owner dyer hebatt kott(prasan!!)-

Second,apa yang hebat pasal BLOG BUDAK TADIKA??
-Hebat yerr??Hmm..banyak sgt..blog dyer cumil gilerrrsss..!!Tutorial dyer..bak kata kat cite SYURGA CINTA,mmg PERFECT!! lahhh..ayat aq ade mcm bodek tak??keh3..hmm..cukop x?? Rse2nyer ade lagii lah reasons..dyer nyerr gadget2..ponn cute!!-

Rsenyer tu jer yg hanya Cik Amni leh comentarr..Bye2!!


Tag to all!!
 



Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..

No comments: