Sunday, 27 March 2011

'CONTEST BLOG PALING CANTIK'


Assalamualaikum.. adoiii.. lenguh tgn nie menaip.. tp,xpe..dgn semanagt yg gigh,aq snggup x tido mlm nie.. hahaa!! Kalinie lakk aq join 'CONTEST BLOG PALING CANTIK' Adakah blog aq nie cantik.. mybe ade yg akan pikir cenggini:

SITUASI 1:
"HEK ELEH,YELATU..PERASAN BLOG DYER TU CANTIK SGT"

SITUASI 2:
"BERLAGAK LAH TUH KALU ORANG CKP BLOG DYER CANTIK.. HAK TUIIIIHHHH TAU TAKK??!!"

SITUASI 3:
JANGAN INGAT BLOG KAU TU CANTIK SGT!! BLUM TENTU SEMUA SUKEKNA BLOG KAU!!"

Ok,mybe ade yg berpikiran cenggini..tp,aq x kesah ngan semua tuh.. sbb bg aq, ini blog aq,ini hak aq,ikut suka aq lah nk ckp sme ade blog aq cantik atau tidakk.. :) So,tanpe mmbuang mse.. kita mmpersembahkan..

Antara syarat2nyer ialah..

Syarat-syaratnya adalah :-
mesti follow blog munci untuk korang senang tahu apa yg sya update.wajib follow kay!!

  • korang mesti ada blog klau xde blog macam mana nk join?
  • -Mmg dh ade blog-
  • x kira jantina asalkan warganegara malaysia
  • -Dah buat IC-
  • mesti buat entri pasal contest ni dan tajuk kan entri tu 'CONTEST BLOG PALING CANTIK'
  • Sedang buat-
  • hantar link entri ni dekat komen blog sya
  • -Akan dihantar-
  • pemenang hanyalah 2 org sahaja.pemenang yg bertuah akan mendapat hadiah istimewa drpda sya
  • -Besstttnyerrr!!-
  • tarikh tamat kontest pada 1.4.2011. insyallah klau nak panjangkan sya akan tukar tarikh tu semula.
  • -Alamakk!! Tinggal bape harii jer lagii..!!-
  • Kontest akan batal jika peserta tidak ramai dalam masa 3 hari
  • -Dah ramanii dahh-
  • Tag 5 orang blogger yg anda rasa cantik .
  • Tag: Erny,Alfi,Aida Sahefina,Kak Nisa
Oklah..cite punyer cite punyer cite,msti korang nk tgok banner dyer kan?? nie dyer..mesti cantik kan??


Comel+cantik kan?? kreatif gakk.. :D haha!! Oklah,Samapai sini jer lahh setakat nie..bubye!!





Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..


4 comments:

Sekamar Rindu said...

salam..

cantik.....tu sebab saya follow..*** 142

budak katak said...

salam :)) waaa,budak kecik ye..comel la blog..done following u.follow me back k.thanx

CiMinniy said...

@Sekamar Rindu

Thank you :D

CiMinniy said...

@budak katak

thank you also :D blog awak pon cantek gakk..