Monday, 14 March 2011

Contest: JANGAN pandang camera!!!


Assalamualaikum..join contest lagii..msuk minggu nie,dh tiga contest msk..rajinnyer.. :) Contest nie tajuk dyer.. JANGAN pandang camera!!! haha!!selalunyer korang dgr contest gmbr yg pandang camera kan??look interesting kan contest nih..korang nk joinn??nie syarat-syaratnyer..

Syarat-Syarat :
1. Jadi FOLLOWER blog INI.
2. Buat entry dengan tajuk contest----> JANGAN pandang camera!!!
3. Pilih 1 GAMBAR sahaja. tak kisah la gambar sorang2 @ ramai2..gambar candid ke atau gmbr dari tepi@belakang ke...boley jer...yang penting JANGAN pandang camera okeyhhh!!! Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini.
4.Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii...he3
5. TAG sekurang-kurangnya 3 orang blogger (lebih lagi digalakkan) dan pastikan mereka tahu.
6. Tinggalkan LINK entry penyertaan anda pada bahagian comment entry ini.

Inilah gmbr yg dipertaruhkan.. -->

Inilah gambar yg dipertaruhkan..haha!! The DSLR cme pinjm..that is my dream DSLR..my friend suh pgg jap suh tngkap gmbr..sekali ade org snap curi2 lah my gmbr.. :P Thanks to PHOTOSHOP.. :D BUBYE!!

Tag:







Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..


No comments: