Monday, 14 March 2011

"Contest Seunik Namaku"


Assalamualaikum..join kontest.. (LAGII) td,tgok kt shoutbox..ade org promote kontest..so,tgok2..mcm best jer..join lahh..!!HAHA!! Contest ini diberi nme "Contest Seunik Namaku"..Unikkah nmeku ini..huhu!! nie syarat2nyer..


SYARAT-SYARAT CONTEST..

1. Buat satu entry bertajuk "Contest Seunik Namaku"
2. Mestilah jadi follower teratak buruk zie ni ek..kalau tak nak pon tak pe.
tiada paksaan..tapi kalau terlepas sebarang update jangan salahkan zie OK..
3Letakkan banner yang comey kat atas tu dalam entry korang OK..
4Letakkan 1 picture korang yang paling comey/hensem. Pastikan tu picture korang Ok jangan letakkan picture orang lain plak.
5. Then, korang bagitaula namakorang yang sebenar..Lepas tu cerita la apa-apa pon mengenai nama korang & apa yanguniknya/istimewanya korang.
6Tag kan 3 orang kawan-kawan korang & pastikan dia tau OK..
7. Last sekali jangan lupapostkan link korang kat ruangan komen entry ni..


HUWAAHHH!!It's a great contest right??haha!! What am I talking about..arggghH!!Whatever..don't care about it..now,I will begin my session..

This is the banner :

Look that she is cute RIGHT?? Don't be a chubby mumiiyy AMNI...haha!! Ok,the second is


This is me..I'm not COMEL like you all expect..huhu..This Picture I take with my dearest OLYMPUS DSLR.. :)

This is some of my INFO:

NAME : AMNI NIZZATUL ALIA BT MOHD FARIS (LONGNYERR)
AGE : 12 YEARS OLD (YOUNGNYERR)
HOUSE : JOHOR BAHRU 

OK..THIS IS MY STORY MORYY DEARESTT,
Dilahirkan pada 21 Februari 1999. Pada pukul 2:30 pagii . Dah hidup selame 12 tahun . Duduk di pangkuan ibu pon 12 Tahun . Nak amek IC nnti . Ske korean artist . Kawaii stuff my lovely . Had a TWIN . Ske gelakkan org . ske majuk . haha!! . Ske tngkap gmbr . X suke bdx gedixx.. :P . Ske kawen kawan. . For moe information about me.. look this entry or add me on my FB.. BUBYE!!

HOPEFULLY WILL WIN!!! :)

Tag:
Mas Ahmad Safwan
Aidabeelicious
Tasya Mushroom 









Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..


1 comment:

zie said...

salam..hai amni syg! thanks ek join contest zie..selamat berkenalan Ok.. gud luck ek dear..