Thursday, 17 March 2011

JOM JOIN BLOG REVIEW SHARA BUNGA


Lollaa...! Helo Melo Marsmellow !! *terikut* Haha! BRRRRR! (TeRtibe) Arini bw kt blog Kak Shara..Blogg dyer KePINK-PINKngan.haha!! Join GA Dari dia.. :D nmpk syok..so,join lah.. haha!! gelakk jer dripd td.. huhu.. TGOK!! Inilah syarat2 nk msk GA nie..korang nk msk kan?? haa??xnk??sian kak shara..Aq repot kt dyer nnti..huh??men2 jer..hmm..korang nie..bikin aq terkezut jerr!! HUHU!! korang nk join..tgok syarat2nyer..


.SYARAT YANG KACANG GILE.
  • sila buat satu entry [sahaja] yang berkaitan dengan segmen kat belog kesayangan korang tuh.
  • tajuk post mestilah ; JOM JOIN BLOG REVIEW SHARA BUNGA
  • macam biasalah,u have to put this banner dalam entry korang tu
  • ceritalah sedikit sebanyak yang korang taw tentang belog shara ni.patu cakaplah ape yang korang suke n tak suke kat belog shara ni.n the last one,bg ah taw sekiranya ade apa apa perubahan yang harus dibuat dalam belog ini.( at least 8 ayat tp kalau lebih panjang lebih baik)
  • nyatakan  SATU entry yang korang suke kat belog shara ni.pandai pandailah korang godek belog ni. 
  • tagged at least 3 or 4 orang member korang k.
  • jangan lupe letak link segmen ini kat entry korang tu keyh.
  • PLEASE tinggalkan link entry korang kat sini okeyh.nanti shara takleyh nak review belog korang balek.
Kredit to SHARA BUNGA

At least,ade gak GA cenggini.. :D Haha!! Nmpak syokk kan?? HAHA . Back to the point,kite cecite lak ok??

Ok,kita mulakan segmen kita sekarang..

BENDA YANG DISUKAI DLM BLOG SHARA BUNGA:

  • HEADER DYER
  • MUKA DYER(ECEHHH!!)
  • TEMPLATE DYER
  • SHOUTBOX DYER
  • SEMUA SEKALI
BENDA YANG TIDAK DISUKAI DALAM BLOG SHARA BUNGA  :
  • TAK ADA BUAT MASA NIE :D
BENDA YANG PERLU DIUBAH DALAM BLOG SHARA BUNGA :
  • TAK ADA APA YG PERLU DIUBAH..SEMUA OK!!
ENTRY YANG DISUKAI :
  • SUKA VIDEO DYER..ENTRY YG MENARIK..DAN SUME SEKALI LAH!!
Nak tag:
Semua

Bubye..!!









Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..


1 comment:

shara bunga said...

heheh
tengs my dear~
noted!