Thursday, 31 March 2011

Our Memory Photo Contest


Haii korangg!! Woo..join contest last2 minute mmg aq ske!! Haha!! Join kontestt!! Yelahh cbe nasib kan?? kot2 mng.. tuah ayam nmpak di kaki, tuah ciminniy siapa yg tau?? Kot2 boleh terseli menyebelit kat sipi2 pemenang2 tuh .. Haha!! Ok2,back to the topic, contest nie nmenye Our Memory Photo Contest.. Hmm..aq sebenarnye, bnyk kenangn..dgn frenz aq.. hmm..ade yg dh pindah gi sabah nun,gi penang nun..mne2 jer lah..so, dgn aq join kontest nie,aq dt lah mengubat kerinduan aq terhadap dorang.. ok,korang nak join kan??


1. Macam biasa, u all kenala follow blog I  dulu..if taknak follow,it's ok.. cuma susahlah bila I update ni..I mungkin tukar closing date cepat..hmm~

2. Tulis entry "Our Memory Photo Contest", Letak banner seperti di atas di dalam entry anda dan link kan terus ke entry contest ini, Letak lah banner contest ni kat sidebar sekali tau!

3. U all mestilah upload gambar u all..gambar tu mestilah ada gambar u all sekali..dan tulislah ayat yang paling simple kenapa u all pilih gambar tersebut. Contoh "I pilih gambar ni sebab I miss my friend a lotzz!!"

4. Akhir sekali, tag 4 orang rakan blogger u all tau.. (",)

5. Hadiah?? gerenti best !! of course anak patung comel lagi besar dariLovely Lace!!

6. Tarikh tutup 01/04/2011

Weyyyhhh!!! Cepat2!! Dah nk tutup nie..!! Ok,aq nk tunjuk banner,


Ini dyer.. klau nk join tkn >SINI< .. Hmm.. nk tunjuk ke tak gmbr aq nie.. takut x cntik lah.. :D 


Oppss!! Terletak pulakk.. Haha!!..aq cme edit sket2 jer.. hehe!! Cme menggunakan sedikit effect black and white ngan frame.. :D 

Ok,ade soklan 'KENAPA PILIH GAMBAR NI??'
-SBB NMPAK SUPERBB!!-
-NMPAK HAPPENNING!!-
-KITEORG MMG RAPAT-
-WRNE BJU SEDONDON-

Haa..korang nk tgok real pic dyer??

Ok,ini tnpa diedit ok.. sedondon kan kami??? Haha!! Oklah,bubye!!









Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..


No comments: