Saturday, 19 March 2011

THEPINKGAJAHSTORY ❤'S LUCKY DRAW


Hye!!! Join GA (AGAIN !) GA nie dri The Pink Gajah Story.. :D Blog dyer yg wrne kuning2 tuh..ha??bkn kuning??mmg sah korang bute wrne * Korang nak join?? ini syarat2nyer..


syarat² ThePinkGajahStory ❤'s lucky draw:
  • terbuka buat followers ThePinkGajahStory ❤ sahaja :)
  • mesti ada blog.
  • buat satu entri pasal lucky draw ne and letak "ThePinkGajahStory ❤'s LUCKY DRAW" sebagai tajuk.
  • copy banner lucky draw di atas ne (sila klik banner tu, baru save) and link-kan ke entri lucky draw ne.
  • tag 3 orang bloggers lain (lebih pun nda pa) and make sure dorang tau.
  • hantar nama & link entri kamu di bahagian comment post ne. jangan hantar tempat lain tau.
  • sudi² la LIKE ThePinkGajahStory's FB page & click my heartbeat (optional):)

Korang nak taw hadiah dyer??




STANDARD DOLLYDLE dari The Dollydle's Cottage ! :D

Waaahhh!!! Nampak syok hadiah dyer..?? Ok..we wil begin with the segmen ok??


1st : Dah follow..klau nk tgok bukti,tnye kak ryna :P
2nd :Tengah buat :D
3rd : Banner yer..kjp ehh..


4th : Nak tag - ERNY IKA KAK HANNA
5th : Ok..akan dihantar sebentar lagii..ahakkksss !!
6th : Dah LIKE and CLICK!!

Eh2, korang nk join tp x taw link dyer ape..soryy sesangatt..!! lupe..
ini dyer..

Oklah korangg!! Bubye!! Assalamualaikum.. :D












Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah...


1 comment:

Ryna Tri Asmara said...

thanks for joining ThePinkGajahStory's lucky draw :)