Sunday, 24 April 2011

Contest Blog Paling Gorgeous , Awesome!



Hai peeps!! 


haha!! Sungguh boring apabila tgok blog tanpa dihupdate..blog sdh bersawang.. *OHH TIDAKK!! Ok..harini semangat membuak-buak untuk mengjoin kontest.. huhu.., tade kje nk wt.. apa lagi.. join jer lah.. Td,bw kat stu blog comel nie..tgok dyer ade wt kontest..so,apa lagi? JOIN JER  LAH!! Haa?? ape?? xdgr.. ckp kuat sket.. oh,nk join..tak tau syarat-syarat dyer.. ok,jom!!

terbuka kepada followers StrawberryDiaries sahaja :)jantina : lelaki / perempuanberwarganegara malaysia sahaja mesti ada blog buat satu entri tentang Contest Blog Paling Gorgeou, Awesome! sebagai tajuk :)copy banner kontest dekat atas ni (picit banner , then save) and link-kan ke entri kontest ni hantar nama & link entri korang tentang kontest ni dekat bahagian komen sini :) wajib like my personal blog :) tag 3 orang blogger , makesure diaorang tahu :)

Haa..sng jer kan?? so,nie la bennernyer..
Ohh!! Sungguh gorgeous u ollzzz!! Huhu!! Oklah,itu sjer.. bubye!!


Nak tag:
Erny
Kak Aida
Kak Hanna


Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..


No comments: