Sunday, 1 May 2011

Izyan Masri First Random Giveaway


Hye guyss!! Dah lme x join GA kan?? Fuhh..!! Lega rse bila dah umumkan pemenang kontest.. tunggu dorang tuntut adiah jer..hmm.. ape yg aq nk ckp td ekk?? OHH!!! Td,pegi bw.. ade kan,awak kan.. hmm.. awak nak tau x?? awak,klau awak nk tau kan.. hehe.. bpe bnyk awak daaa?? SILA TERAJANG SAYA LAJU2!! Ade sorang blogger nie,anjurkan GA.. nmpak syok sbb hadiah dyer pon syokkk juge.. so,ape yg nk difikirkan lagii.. bile tgh boring.. sume bende contest mengontest nk msk.. haa.. korang nk msk?? mehh!! (PERRGGGHH!! TAGLINE BARU.. SELALU JOM JE??!!)


SYARAT2 NYA IALAH :

1.Giveaway ni dibuat untuk followers belog Izyan Masri yang tercinta saja,so,sapa yang tak follow tu faham2lah kan.haha.bahagia bahagia (': Eyh,tapi kan,mak cakap tak baik paksa orang.okaylah,taknak lah paksa.T_T

2.Letak header lama ni dalam entry korang.Pastu link kan dengan entry giveaway ni.Kalau rasa nak letak kat sidebar pon boleh.terpulang.Sambil letak banner tu,doa2 sekali bia bertuah.jangan mandrem yan sudah.(':

3.Buat entry simple bertajuk " IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY " letak banner tadi lepastu tulislah apa2 yang anda dan anda nak.Redah je lah.Nak buat ayat macam karangan spm ke,ayat brader2 ke,takpon nak mengampu habis habisan,suka hati lah,janji ada bunyi promote dan link ke giveaway ni.haha.cerewet tak cerewet ?

4.Lepastu boleh lah tag 2 orang blogger lain.Nak tag mak pak korang pon boleh.janji dia aktif blogging dan tau diorang di tag (':

5.GA ni akan expired pada BILA-BILA MASA atas permintaan kawan2 blogger.Masih sempat kalau nak join!

6.Lepas buat entry,boleh tinggalkan link entry tu kat ruang komen,jangan korang buat karangan dengan format spm kat ruang komen tu sudahlah (':

7.Pemenang ada dua kategori.hadiah utama dipilih oleh yan sendiri.*ada unsur riak kat situ* pemenang sampingan dipilih oleh randorm.org.eyh betul ke nama dia tu ? tak kisahlah,janji nama dia random.nama ayah dia tak kisah apa pon.(':

Haa?? ape?? nk tau hadiah dyer ape?? mne bolehh... kne tnye sma ownarnye dlu.. hadiahh dyer syookk.. rugi klau x msk.. kalu x msk korang.. siap!! Ini link dyer.. http://izyanmasri.blogspot.com/2011/04/izyan-masri-first-random-giveaway.html ..ingat... msk tau.. :) cepat2 msk sebelum kontest habis ok.. :D Bubye!!




Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..


2 comments:

Izyan Masri said...

FUUH2.TIUP SINI BIAR MENANG :D

Dea said...

goodluck!!!..:)