Sunday, 22 May 2011

OMJEYY.. !!

Assalamualaikum sume.. Ok.. ape yg omjeyy tuh?? haha!! Arini, sje nk buat random entry.. but, sje buat tajuk saspen.. huhu.. 

CERITA PERTAMA

Act, nk promote my another blog, not personal blog but aq buat tempahan design blog, doodle dan mcm2 lah. ! Harganya juga berpatutan.. Korang patut singgah blog nie.. hihi :) Banner dyer kat bwh nie.. :)



Photobucket

CERITA KEDUA

Ok, cerita kedua nye, I dh pandai buat doodle!! hehe! Orang sume yg lain dh pandai buat kau sorang je x pandai lagii.. hehe.. act, ini gabungan stu laman web nie, dh lupe ape nme dyer, my cousin yg rekemen kat aq. then, aq gne Photoscape.. nk tgok? hehe.. not for copy k?


Abaikan copyright yg buruk diatas, but itu x bermakna korang boleh curik ok? Get it? Comel kan? Huuhuu.. tgoklah spe yg buat.. :D

Okla korangg.. just two stories that I want to share woth you guys!! Bubye! Assalamualaikum..

No comments: