Thursday, 2 June 2011

contest "belog saya comel kan?"

Hey!! Ok, harini disebabkan boring dan otak x tau nk taip ape.. act, nk joinn this contest lme dh, but. xde mse.. #konon.. Ok, stop! Let's begin!!

SYARAT-SYARAT yang mudah lagi senang:
  1. jadi follower blog Nadd dan Tasha (WAJIB)
  2. tulis satu entry pasal contest ini dengan tajuk contest "belog saya comel kan?"
  3. paste-kan banner kat atas itu pada entry korang dan link-kan sekali
  4. tag kepada TIGA orang dan makesure dorang tau, okey?
  5. lastly, tinggalkan komen anda beserta URL blog pada entry ini atau entry di blog Tasha untuk memudahkan kami terbang terus ke belog comel anda tu (:
Ok, tarikh tutup dyer esok k.. kul 10 pagi.. sebab tu kne join cpt2! Ok, this is the banner..kalu korang sempat join lah ye..


Click banner tojoin >_<

Tag:

Ok, Aku dh follow, dh buat entry,dh tag,dh paste banner.. sume dh! Complete! Bubye!! Wish me luck..!






Photobucket


Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..


No comments: