Thursday, 9 June 2011

Contest Blink Blink

Heeyyyyyaaaa! Heyyooo awak sume ! Rindunye titee.. ok, stopp it.. ! gediikk ok.. Ok,act dh lme nk join contest ni but bile ditengokkan blog kitee x secomel awak.. blog kite x secantik awak punye.. thn, tetibe dpt lak ilham untuk edit blog machemm kitee ni.. look! Hasil google and tuto blogger.. yeyy!! My blog dh comeyy..(bg saya lah) Dlu gne template simple je.. sekarang bak kata orang dh ketinggalan zaman bru gne header bersambungg.. #shuuhhdukjauhjauh Ok, stopp... x nk kwn kitee udahh.. #wekkk Ok, as usual banner first..


*klik banner to join*

Ok.. tujuan sebenar nak msk kontest ni adalah untuk memberitahu anda sume yakni blogger, makcik, pakcik, atuk, nenek, mak, ayah, abang, kakak, adik, jiran, sepupu sepapat dan sumenye lahh.. yang, budak kecik sorang ni x pnh mng contest.. #silagelakkansaya Yeess.. seperti yang korang tau selama ni.. aq x pnh mng ape2 pon contest.. jadi top 10, top 30, top 100, top 1000 apatah lagii kan.. pon x penah.. kesian x? #silakesiansekarang huu~ yelah, aq x secantik korang, blog aq x secomel korang kan? yelahh.. spekah aq ini..   
#lempanglajulaju Objektif sebenrnye nak msuk kontest ni adaalah untuk try benda baru #baru? Ok, yelahh.. korang tau kan yang aq x pnh mng contest kan? jadii, apa salahnye kalau kite sentiasa try and try.. kot2 ade rezeki di sebalik mee celup udang.. kite x tau kan..? Haa.. so, itu lah sebabnye nk msk contest ni.. n lagi stuu... Jangan tekan butang [x] tu dulu.. lekk rr dlu derr.. ok, lagi stuu sbb dh lps renovate blog ni jadi mcm sekarang ni.. perasaan tetibe membuak-buak untuk join kontest berkaitan ngan blog pulakk.. yelahh.. selalunye tgok yg mng contest msti dyer punye blog pesen header bersambung and so on.. Tapi, tgoklah dulu kan kekreatifan seseorang blogger tersebut.. kita tak boleh mengagak sama ada blog nie ataupun blog tu yang akan mng.. itu sume bedasarkan opinion owner contest and the judges kan? kite x leh kte ape.. x semestinya blog yang jenis header bersambung akan dijamin 110% akan mng.. janji blog tersebaut sedap mata memndang, tak berat, senang diangkut #adake? Jadi orang x pyh tunggu smpai 24 jam bru boleh bkk blog tu, agaknye buat 800 perenggan karangan bm pon x boleh bkk lagi.. tkn ikon [x] di penjuru window anda.. widget x bnyak smpai terbeliak biji mata.... sume tu kan.. InsyaAllah boleh mng.. :D So, mcm blogger lain gak.. they will hope to win.. Same with me! I hope I will win this contest.. even in the top 10, I dh bersyukur sgt2.. yelahh.. spe yang x terkejut cimpanzee bile tgok blog kite tersenarai dlm top 10 or any top.. mstilah kite berbangga kan? so, that's all from me.. and don't forget to join! 

Nak tag:

Bubye! Wassalam.. :D

Photobucket


Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..


1 comment:

fiey said...

good lux tecik :)