Thursday, 2 June 2011

Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip

Haii korangg!! Tetibe nk join GA tetengah malam nie? mlm ke? dh pukul 2 pagi? huu~ Ok, korang dh tau kan yg aku sgt addicted kepada kak nisa.. dh confirm sanatt2 lah aq akan sentiasa ikut informasiterkini dye.. ahakk! Ok, let's begin.. ehh, cop2 ! GA apekebende yang aku join nie? inilah nme dyer Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip .. huu.. Ok, jom!

PERKARA WAJIB :
1. Buat entry yang simple, mesti letak tajuk Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip
2. Letak banner ni dalam entry korang dan link kan gambar ni ke entry giveaway ini. Banner ni tak perlu letak di sidebar.
3. Wajib letak link para sponsors seperti di bawah (korang boleh copy je ) :

4. Nak tag orang boleh (tak lebih dari 2), taknak tag orang pun takpe. Korang sebar-sebarkan lah pasal giveaway ni pun dah sangat bersyukur :)
5. Mematuhi semua perkara di atas. Sesiapa yang kurang kriteria, akan di reject. Maaf ye, keutamaan diberi kepada yang betul-betul put an effort ikut semua perkara wajib di atas.
6. Dah buat entry, macam biasalah, tinggal kan link entry korang di ruangan komen entry ini. Nanti aku check tau!

Ehh..jap2! mcm kenal nme CiMinniy tuh.. yeahahh! that's me.. I sponser hadiah for this GA okeyyhh.. terharu makk.. auww..~ Haa? what? nak pgi kat link dyer.. jap ehh, aq bg banner..



Nak tag:

Sume keterangan dan syarat2 diatas sudah dilangsaikan.. so, I can join this GA!! Oklahh.. jangan lupe tau join GA yang gempakk nie.. bubye!! Wassalam..


Photobucket



Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..


3 comments:

Cik Ezy said...

gud luck ye..
=)

CiMinniy said...

@Cik Ezy

thank you ye.. :D

Nisa Kay said...

sudah check penyertaan.
Thanks for joining.
Good luck :)