Friday, 8 July 2011

Aku punya pon bertukar jugakk!!


Assalamualaikum sume.. 

Click lah gmbar tu klau nka tgok puas2..


Hiissshhh!! Blog aq, kak HannaFauzann, kak Nisa.. sume blogger.com dh bertukar seperti ultraman.. ! Ok, kurang cantik dan kurang berkenan di hati denn sobonarnyo ehh.. hehe.. kurang awesome gituhh ckp orangg jawa.. katenye. Tapi, utk tmpt nak taip entri ok sikit.. lebih kemas lahh.. #hekeleh

Blogger.com mcm ni akan bertuka klau korang pnye dashboard in draft.. yang lain  tuh cri sondiri lah ehh.. hehe.. tadi seb baik dah x terkial2 cri function yang wajib di tekan.. kira cepat bertindak dan mahir lah otak aku ni #sepaklaju2 

Tapi, dh tak wrne biru air water colour biru mcm dlu.. hee..~ Wrne yang kat blogger in draft ni mcm pudar sgt.. x contra lahh pulekk! Yelahh, yang dlu punye, sedap lah sikit mata memandang berbanding yang ini kan?? Tak kisahlah, nak tukar cam ultraman nexus ke, Gaia-gaia-gaia ke, ape2 je lahh.. janji leh log ini.. bes cite.. betul x kawan2?? #baikpulak? Oklah sume.. tu je kot nak share arini.. bubye!! Wassalam..

Photobucket



Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..


No comments: