Thursday, 7 July 2011

Bila blogger dah berjangkit penyakit challenge menchallenge ni..

Assalamualaikum sume.. Hee~

Hehe.. Dh lme banget x update blog.. Mcm malas x mls.. Mcm rajin x rajin.. Cmne tu?? Ok, td mmg pnt gilee.. Dri pgi smpai petang kat sekolah.. Mussyyuukk.. Blik umah, rendam dlm air ltk sedikit sabun downy passon dan untk menyedapkan lagi bau esok pagi, letak sebotol pewangi kesayangan korang seperti guess,polo dan lain2.. #nonbrandedgijauh2 ok x, tipu je.. Tkdew lah smpai lyk pewangi.. Gilooss punye koje tu.. Hehe.

Ape yang nak diceritakan ini adalah tadi kite tgok bola khairul fahmi sungguh hensem.. Cairr.. Ok x, larii topikk dh.. Jgn mrh Kak Elia.. Kih3 Tp, dyer injured tadi, seb baik ok.. Xpe2, Mr. Apex kuat kan?? Mkn cekelat hari2?? Eh, nak cerita ape sebenarnye aq ni??

Ok, korang perasan x rmai blogger remaja.. Boleh dikatakan remaja lahh jugakk.. Yang buat challenge.. 30 day challenge lah, video challenge lahh, k-pop challenge lah.. Ape2 je lahh.. Aq sendiri pon rambang mata nak masuk challenge mne stu.. Yelahh, challenge 15 hari tu pon x udah2 lagii.. Bru Day 3, ngekkk.. ! Ok, sungguh x sempat ok ! Aq dh bpe lme x pgg my lovely netbook yang kecil molek dan boleh dipeluk sampai berpeluh ketiak..

Yolahh, sibukk beb! Hari isnin gile beb.. Stay sekolah menyiapkan koje sekolah BI.. Kne slin blik contoh karangan yang dh buat, latihah didik lagi, lathan bku teks lagi.. Poninn palo dennn.. Seb baik ade yang meneman.. Klo x, mau menjerit aq sengsorang dlm kelas tuu..

Ok, smbung psl challenge ni.. Aq perasan kan, sebahagian blogger masuk challenge but x habis buatnye.. Yelahh, mmg lah rse fedapp mule2 tu, but nanti lelame ok lah kan?? Yang 30 day challenge tu, ade yng smpai Day 15 dh fedapp.. Kepada yang berjaya habiskan tu.. Syabas! Anda mematuhi arahan.. Tp kan, aq rse kalau ade blogger buat challenge ape2 challenge lah, sip ade hadiah lumayan untuk contestant terpantas buat entry challenge tu.. Kan bestt?? Bru lahh bersemangat nak bua challenge tu.. Terbayang hadiah dpn mte, time tido pon sempat lagi mimpi hadiah tu dtg tetibe..

Lagi stu, jangan ingat challenge ni benda main2.. Yelah, walaupon tugas korang hnye lah create entry dan post dan orang rmai bce dan menaikkan trafik anda. Hehe.. :p Tapi, korang ade pikir x yang challenge ni sebenarnye mencabar kita untuk memerah otak dan penat lelah jari menaip pastu readers bce, then mungkin itu paling bnyk dpt hits.. Drii situ, org boleh tau personaliti kite cme.. Orang boleh knl pasti.. Examples, ohh.. Patutlah dyer xupdate.. Dyer sibok ngan UPSR upenye... Ok, itu aq.. dri situ jugaklah orang tau ape yang korang ske, ape yang korang inginkan dlm hidop korang.. Mcm prince charming ke, Nickhun dtg ajak kapel ke.. Keh3 !

Oklah, itulah ape yang aq dpt ongsikan ngan korang dlm entry ni.. Eh, korang perasan x?? Lain pulakk penulisan aq, mcm berdakwah pulakk.. Hehe. X kisahlah lahh... Janji korang boleh bce dan fahami ape yang aq cbe smpaikan.. Klau ade ape2 benda dlm entry ni yang korang ade terasa.. Aq mintak maaf kay? Aq tak bermaksus untuk mengaibkan korang, aq just bg nasihat bkn warning, marah atau ape2 je.. Lagi stu, jgn ingat aq gila trafik.. Aq x kisaah klau korang nak bce ke x?? Itu terpulang kpd korang.. Korang yang berhak buat decision kan?? Oklah, bubye! Assalamualaikum..
Photobucket

Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..

1 comment:

Fi-Nurul Soosica said...

haha, fiqah pun minat chalengges ni smua :) rmai yg join tapi x habis buat, fiqah habis je buat siap nak join lagi satu chalengges lagi, hehe ;)