Friday, 15 July 2011

Contest Blog Saya Superb Chomel

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..



Haiii.. belum ape2 lagii dh ltk banner contest.. bodekk ke?? xdelah.. ape slhnye ltk banner dlu kan.. lebih afdal katenye..Nak tau spe owner nye.. tkn banner kat atas tu ok??

Nak tau syarat2 die??

  • Then give me one click at HERE :) Thank you 
  • Sila buat entry yang bertajuk "Contest Blog Saya Superb Chomel" and tepek kan banner di atas nie dalam entry tersebut :)
  • contest ini akan berlangsung bermula tarikh 9.07.2011 dan tamat pada 30.07.2011 :)
  • Contest ini akn terbatal serta merta sekiranya penyertaan tidak lebih dari 5 orang ,
  • Tag contest ini pada 2 oarang rakan blogger anda and pasti kan mereka tahu ^^
  • Apabila sudah siap sila comment dan sertakan link entry anda tuh yer ? :)

Senang sahaja kan?? nak tau hadiah die??


Tempat pertama : Full edit blog + Doodle + Topap RM5Tempat kedua : Header + DoddleTempat ketiga : Header + footer yang omey-omey 
Hadiah pon boleh tahan kan?? Jadi, apa tunggu lagii?? join lahhhh!!

Nak tag:
SugarNoodles
PinkyTruth 

Bubyee! wassalam..




Photobucket


Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..


1 comment:

♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥ said...

thanks for joining dear ^^
hope luck will be your :)