Thursday, 14 July 2011

Giveaway: Saye suke shopping online!

ASSALAMUALAIKUM SEMUA!!

Hehe.. tetibe plak perasaan nak join GA datang.. act, tau ni pon drpd bog kak Biyha.. aku pon ape lagii. trus tkn link dan msuk ke blog tuan owner giveaway ni..


*klik untuk ke sana*

hadiah die pon lumayan beb!!! Ade sponser lagii.. jom tgok sponser die..

Shawls & Inners by butikpinkku

Kaen Pasang by Butik MyRania

Baby apparel & Cosmetics by LovelyOne Shop

Tudung Denim by Mazniza Othman's Shop

Lens dan Handbag by Bifa's Collection

Lovely Clutch by Islamio Paradise
MAC Cosmetics by Styleholic Chick




Pin Comel by Kitty Shawl

Accessories by Midfashion Shop

Accessories by NURWIYAH COLLECTION

 Wahh! bessttnyerr...!!! Jom tgok hadiah untuk si winner pulakk jom!!

1st:
Shawl by butikpinkku
Inner by butikpinkku
Kain Pasang Sulam by Butik MyRania
Gipsy Anna Style Retro Sling Bag by Bifa's Collection
Lovely Clutch by Islamio Paradise
MAC Gloss Glam by Styleholic Chick
Eyeliner, Pencil Brush by LovelyOne Shop
Accessories by Midfashion Shop
Brooch bunga by Nurwiyah Collection

2nd:
Shawl by butikpinkku
Inner by butikpinkku
Kain Pasang Cotton by Butik MyRania
Lovely Clutch by Islamio Paradise
Syria Denim by Mazniza Othman's Shop
Viva Glam Gaga (lipstick) by Styleholic Chick
Kiss Beauty Paris-France (Blusher, Eyeshadow set) by LovelyOne Shop
Accessories by Midfashion Shop
Brooch bunga by Nurwiyah Collection

3rd:
Shawl by butikpinkku
Inner by butikpinkku
Syria Denim by Mazniza Othman's Shop
Eyeliner, Pencil Brush by LovelyOne Shop
Blusher MAC Fafi by Styleholic Chick
Dreamy Lens by Bifa's Collection
Accessories by Midfashion Shop
Brooch bunga by Nurwiyah Collection

4th:
Shawl by butikpinkku
Dress for little girl by LovelyOne Shop
Eyeliner/ Lipliner by Styleholic Chick
Brooch bunga by Nurwiyah Collection

5th:
Shawl by butikpinkku
Eyeliner/ Lipliner by Styleholic Chick
Brooch bunga by Nurwiyah Collection



6th - 15th:
diskaun rm10 untuk pembelian bernilai rm60 ke atas

Deeerr!! Mne peraturan die??

1) Buat 1 entry.. bertajuk .. 'Saye suke online shopping!' 
(buat la camne yg kreatif.. pengalaman ke, tips ke, ape ke.. ikot la camne yg korang nak yea?)
2) Makesure korang link 'SEMUA' sponsors dalam entry tu taw.
3) Pastu tinggalkan link di ruangan komen (kat bawah nih~)
4) Last skali, TAG 3 org blogger laen tau..

Itulh peraturan2 die.. eh, cop2~ kenapa ek nak msk GA ni? tanya diriku kepada diriku 
-Sebab seperti yang korang tau kan.. Saye, AMNI NIZZATUL ALIA BINTI MOHD FARIS a.k.a PEMILIK BLOG Budax Tecix 태희 OFFICIAL BLOG™ tak pernah mng contest,ga dan sewaktu dgnnye.. ngeh3.. Takde rezeki kot.. but, mungkin GA ni ade nasib kann?? kita x tahuu.. Ni pon tgh tunggu nasib contest2 yang lainn.. huhuhuhuuuu..~ haiah dorangg pon lumayan jugakk.. tu yang besstt tuh..

Soalan kedua, ske tak shopping inline??
-Ehh2, don't say that! Dah semestinya sukaaaaaa!!! Sape yang x suke shopping online sila gi jauhh2.. eh, tak tak.. gurau je.. act, aku dh lme nk menyoping online ni.. dh ade akaun bank bagai.. tp, my mom x bgi.. sian x kat saye? Tak? Sila kesian sekarang! hehehe.. :) Pnh mse tu bli kemeja and vest from Fiffy Natasaya.. korang knl kan?? Harga die pon murah2.. RM33 je.. bju die on mmg cantik.. nak tgok??


cantik kan?? 

Lagi stu.. aku grm sgt2 dngan shawl2 yang ade kat blog BUTIKPINKKU.. Cantik2 sume aa ckp sama luu!! Pastu, aku geram ngan inner muncung kak Ayunar tuh.. yelahh, aku tau boleh buat sendiri inner tu jadi muncung dgn tetas.. tapi, inner kak ayun ni custom made.. kain die jenis jersey.. lembut, sejuk.. sbb tu lah aku teringin sgt2!! 

Soalan ketiga, kenapa ske blogshop ButikPinkKu?

-Sbb blogshop ni ade menyediakan pelbagai jenis shawl dan inner.. siap ade inner neck lagii.. so, kepada yang ade shawl jarang tuh.. pkailah inner neck ni yer.. x yah gi jejauh.. bkk laptop, bkk blogshop BUTIKPINKKU.. dan pilihlah mne2 yang korang ske.. sng kan??? Shawl die pon ade mcm2.. ade satin shawl, ade syria denim, ade Shawl plain lady chiffon, ade shawl cotton dan mcm2 lagii lahhh!! Berbaloi2! 

Haa, itulah soalan dri Wartawan 480.. Ngeh3.. oklah, itu je nak tulis harini.. bubye!! Wassalam..






Photobucket


Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..


1 comment:

fiQ'Ra said...

http://fiqracake.blogspot.com/2011/09/contest-im-proud-to-be-muslimah.html