Saturday, 30 July 2011

Pemenang Random Doodles Giveaway by CiMinniy

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..

Seperti yang korang telah tunggu-tunggu kan? Confirm rasa berdebar punya lah ! Jangan sampai jantung tercabut sudahh ye.. >_< Okay, tanpa membuang masa, jom kita tgok spe kah pemenang nya..

JENG..JENG..JENG !!!


DRUM ROLL PLEASE!!

Congrats to --->



No edit okeehhhh!! Untuk check senarai korang, sila tekan SINI

Lega rasanya bila dah umumkan pemenang, kepada yang menang dua orang ni, sila emailkan detail anda di iniamni@yahoo.com

P/S : Sebenarnya ada dua orang lagi pemenang header drpd aku.. nak tau spe??

Tahniah kepada,



Congrats kepada dua pemenang ni.. So, yang dua orang pemenang ni pon sme juga, hantarkan detail anda di iniamni@yahoo.com

Bubye!! Wassalam..






Photobucket
   

Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..

4 comments:

AyiLarimA said...

Congratx ya ntok yg menang. Yang xmenang, namo0 sedih2 tau... mungkin belum ade rezeki lagi.. :)

a.s.m.a said...

ala beza satu no jek huhu

Jaa said...

terima kasih..jap lagi saya emel k.. nak details aper yer..huhu

CiMinniy said...

@a.s.m.a

Don't worry k? Boleh cbe GA lain.. :)

@Jaa

Just email header mcm mne yang sye perlu buat. :)