Wednesday, 7 September 2011

"2nd GiveAway by LyssaSecret"

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..

Eh , ckp dh berhenti blogging ? Ok , actually aku harini ada pulakk mood nak join contest ape bgai2 semua tu . So , harini aku decided nak masuk contest ni -->

"2nd GiveAway by LyssaSecret"

Rajin tatak titeww ni buat giveaway yerpp . Dahla cantik  comeyy pulakk tu  . hee~ So , korang nak tau peraturan dia ape ?

Eh2 , tapi sebelum tu ltk banner dlu , ye dok ?


*Click to go to the entry*

Jom tgok peraturan dia :

Syarat - Syaratnya :1. Follow Blog Lyssa (kalau tak nak pun tak pe . Tak paksa :)2. Buat satu entry yang bertajuk : "2nd GiveAway by LyssaSecret".3 . Tempek Banner di atas dalam entry tersebut.4. Send link tersebut ke ruang Comment Entry Ini.5. Tag kepada 3 orang Rakan Blogger anda.
*Pemenang akan dipilih melalui Random.Org :) Dateline : 10 September 2011 

So , korang korang ni semua , mesti nak tau hadiah dia kan ? Jomm!

Hadiah - Hadiah :


Disponsor oleh Mr.Baiz ! (kalau boleh , Follow lah Blog beliau:)
3 Pemenang Akan dipilih dan akan memenangi Perfumes daripada HotPerfumes

1 pemenang 5 botol perfume 5 ml..
Jenama Korang boleh Pilih Sendiri :)

Aku dh lme adores dgn perfume dripada Hot perfume you knowww ? So , I want to tag :

Erny 
Alfi kasran
Nisa Menaip

\\Bubyyee!//
 
 


Photobucket



Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..


No comments: