Sunday, 4 September 2011

Entry terakhir sebelum berundur dari arena berblogging


ASSALAMUALAIKUM SEMUA..

*terkejut justin bieber*

Woii amni ! kauu biaqq betoii nak berhenti berblogging . Aku syg gilaa kott kat blog kauu . Blog kau mmg tahap kaw-kaw lahhhhhhhhh! Mungkin itulah dialog yang berlegar-legar menyusuri otak korang tu kan3 ? Yess , aku nak berhenti blogging for :

2 weeks !!!!!

Ngeh3 , kagett korang. Takdelah , aku bkn nak berhenti blogging , aku just berhenti sementara waktu shj , then lps UPSR aku lynlah korang smpai mata aku jadi panda yeeee sayang2 aku semua tu . :) Jangan risau , tak lme pon , 2 minggu jeeeeeeewwwww


perrgggghhh , aku mcm 'what ? Dah habis cuti ?' aku rse mcm bru cuti semalam je tawuukk ! tau2 je , 1 minggu lepas raya terus pekse , perggghh! Tak mcm tensen lakk kan ? Tapi , takpelah , aku just perlu buat bnyk latihan kan3 ? So , as usual korang doakan aku , Han Hanan , Miera , Athirah and rmail lagi lahh blogger yang nak UPSR tahun ni . Wish us luckk ! Doakan kitaorg dpt 5A for the UPSR ok ? So , tu sje nak update harini . Takde idea nak tulis ape lagi . Otak keringg . haha ! Bubye , Wassalam. :)

Photobucket




Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..


No comments: