Monday, 31 October 2011

25 Things Random Giveaway by Penmerah.com



Takde nak post banyak-banyak sekarang ni . Cuma , korang tengok tajuk kat atas . Nampak kan ? Yes , i'm in mood of contest *AGAIN ??!!!* Whatever lah , malas nak bebel panjang-panjang sebab bukannya korang nak baca pun . Pffttt =,= Oklah , kita tengok banner dia eh ?



Dah nampak merah - merah tu sudah tentulah GA ni dibuat oleh blogger yang famous lagi terkenal iaitu Pen Merah !! Dia lah blogger , dia lah photographer , dia lah videographer , dia lah kawan Kak Nisa Kay , dia lah yang kuat makan *apasal kecik ?*  dan dialah macam-macam lagi ! Actually , aku nampak GA ni bila aku saja-saja blogwalking blog akak ni tadi . Uiii , aku pun apa lagii ? Usha lah GA ni kan kan ? So , kalau korang nak join , kena patuh syarat-syarat dia dulu ~

1. Buat entri dengan ”25 Things Random Giveaway by Penmerah.com”2. Kena la follow blog Penmerah.com. Muahahahaaa.3. Copy banner comel tu dan letak dalam entri untuk join Random Giveaway.4. Tag kawan – kawan minimum 3 orang aje. Nak tag ramai pun boleh takde masalah.5. Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen bawah nanti. Semoga tuah menjadi milik korang ye!

Senang kan syarat-syarat dia ? Kejap-kejap ! Hadiah dia pun menarik gilaaa ! Nak tengok ?

IMG 1208 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com
IMG 1211 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com
DSC 01151 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com
DSC 0109 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com
1. Barangan Kosmetik Stage
2. T Shirt Lelaki
3. Baju Perempuan
4. Barangan penjagaan muka perempuan dan lelaki
5. Perfume
6. Pendrive bentuk Canon dan Nikon 



Eh , kejap-kejap ! Ada lagi satu hadiah yang baik punyaaa !

Untuk top referral bagi contest ini akan mendapat :

DSC 0697 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

MP3 SONY !!!!!!!

Menarik tak ? menarik tak ? Hehe :) So , apa tunggu lagi ? Join lahhh ! Opps ! Lupa nak gitau , tarikh GA ini ialah 21 Oktober - 10 November 2011 


Nak tag :
- Hanan -
- Kak Tasya -
- Kak Irine -

Photobucket

No comments: