Thursday, 20 October 2011

Contest Awesome Blog Design

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..

Nampak tak tajuk kat atas tuh ? Nampak ? Sah anda bukan seorang yang rabun . Hehe =] . Actually , aku ada join satu contest ni . Disebabkan tetibe pulak mood contest melanda diri ku inihhh , nak cari jugak contest yang boleh di join . Kan kan ? Ok , jom kita tengok banner dia eh ?


Tengok banner pun dah tau yang blog owner nya cantik kan ? Sudah semestinyaaa! Pemilik contest ini ialah Syah Zahari and Afiq Md. Ali . Dua - dua blog ni memang awesome lahhh ! Wa cakap luu ~ Kalau tak percaya , klikkat link tu gi tengok blog depa . Alamakk ! banyak membebel pulak lah minah sorang ni . Jom tengok syarat-syarat nya !

Follow saya dan Afiq Md Ali (wajib)
 Like Page FB saya (tak wajib)
 Boys and Girls are eligible to join
 A Malaysian Blogger
Make a simple entry and put the banner in your entry
 Put you link's entry in our comment box :
Designer Template: Afiq M AliBlogskins n Classic Template : Me
 Hanya 4 pemenang akan dipilih
 No voting and random in this contest
 Contest begin on 20/10/11-20/12/11

Eh , eh bukan blog 'saya' yang ini . Yang itu ... paham ? Hadiah dia pun lumayan tau . Nak tengok ? JOMMM !!




Girl:

A Purse/ Pencil Case




  
*You can choose the colour if you win

Boy:


Topup Maxis,Celcom and Digi worth 20 ringgit

or


Money worth 20 ringgit

Third Place:

Flash banner by Amin Aizuddin

Fourth Place:

A cutiey doodle by Anis Afri Creation



And edit blog by Afiq Md Ali

Menarik kan ? So , apa lagi? Join lah ye. Sian dia , takde sape nak join contest dia :) So , that's all for today . Bubye ! Wassalam..



Photobucket




Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..


2 comments:

Afiq Md Ali said...

thanks for joining and good luck :)

~Nana 귀여운~ said...

gud luck beb :)