Thursday, 17 November 2011

'CANDID TIME CONTEST'


Yeahhh , joining contest again and again and again demi nak memenuhkan korang punya dashboard dengan entri berhabuk aku nii . Oklah , taknak cakap banyak-banyak . Jom tengok banner and syarat-syarat nya :



*Click the banner to go to the blog*

 Syarat syarat untuk menyertai contest ini
Wajib follow blog muna supaya senang untuk mengetahui perkembangan contest ini .
#Buat satu entri tentang contest ini bertajuk 'CANDID TIME CONTEST'
#Letak banner dekat atas tu dalam entri yang korang buat .
#sertakan satu gambar 'CANDID' korang . tak kisah beramai ramai atau individu .
#Tag 2 orang dan wajib inform dekat diorang tentang contest ini

Gambar yang dipertaruhkan :


Aku suka gambar ni . Sebab actually aku nak tangkap gambar bestie aku yang sorang tu *baju hitam putih* . Then , tetibe pulak dua mamat ni datang and tertangkap . So , ini baru namanya candid . Ahhaaahhaha ! LOL

Ok , kalau korang nak tau . Hadiah dia gempak bebbbb ! Kalau korang nak tengok apa hadiah dia , click lah di banner tu eh :)

Tag :
Hanan
Scha





Photobucket