Sunday, 13 November 2011

Pemenang "Hot and Mega Giveaway by Amni & Fatimah"



Setelah lama menunggu dari semalam . Kan kan kan ?? Harini , tibalah masanya untuk mengumumkan pemenang GA yang sudah berlansung selama 2 bulan . Lama tak ? lama tak ? Haha ! Oklah , for this GA aku takde lah nak buat vlog macam contest aku yang dulu tuh . Mengah aku nak edit , upload . Takde kerja den . Buat lenguh tangan je . XD Aku tak nak buang-buang masa yang tengah membazir macam air terjun ni . So , let's begin ok ??







Oh ya ! Fyi , hadiah telah berkurang kerana ada sebahagian sponser tarik diri atas sebab-sebab tertentu . So , hope korang tak kisah ye ? HEHE~

Aku taknak tulis panjang-panjang dah , kita tengok je lah sapa pemenang dia eh ? :)

Congrats to peserta bernombor 65 ! Anda memenangi Slim Voucher tajaan MyFelt Shop

Congrats to peserta bernombor 51 ! Anda memenangi Slim Voucher tajaan MyFelt Shop

Congrats to peserta benombor 80 ! Anda memenangi satu doodle (girl) tajaan Amni (that's me !) (iniamni@yahoo.com)

Congrats to peserta bernombor 115 ! Anda memenangi satu doodle (boy) tajaan Izzat (ttlrcompany@yahoo.com) 

Congrats to peserta bernombor 16 ! Anda memenangi hadiah edit full blog *denim* tajaan Nurul Sarah Izzati


Congrats to peserta bernombor 104 ! Anda memenangi sebuah header tajaan Fatimah Azzarah (FB

Congrats to peserta bernombor 119 ! Anda memenangi sebuah header tajaan Syasya

Congrats to peserta bernombor 84 ! Anda memenangi 1x top tajaan LovelyFashion Stuff

Congrats to peserta bernombor 29 ! Anda memenangi sebuah vector tajaan NurDani (FanPage)

Congrats to peserta bernombor 23 ! Anda memenangi Contact Lens tajaan Ekieyda Zilly *but , inform to me because the present is with me* (iniamni@yahoo.com)

Congrats to peserta bernombor 8 ! Anda memenangi Contact Lens tajaan Ekieyda Zilly *but , inform to me because the present is with me* (iniamni@yahoo.com)

Congrats to peserta bernombor 78 ! Anda memenangi hadiah berupa Edit Full Blog tajaan Alia Afifah

Congrats to peserta bernombor 1 ! Anda memenangi sebuah header tajaan Hazani (ttlrcompany@yahoo.com)

Congrats to peserta bernombor 3 ! Anda memenangi sebuah header tajaan Hazani (ttlrcompany@yahoo.com)

Congrats to peserta bernombor 22 ! Anda memenangi sebuah header atau edit full blog tajaan Qaireena  

Congrats to peserta bernombor 110 ! Anda memenangi 1x top/dress tajaan Korean Darsha

Congrats to peserta bernombor 71 ! Anda memenangi sidebar images tajaan Anisah

Congrats to peserta bernombor 117 ! Anda memenangi 1x 2-Tone Inner and match pashmina tajaan Ayunar
Congrats to peserta bernombor 32 ! Anda memenangi 1x Topup Rm 10 tajaan Nurul Basyirah

Congrats to peserta bernombor 120 ! Anda memenangi hadiah berupa URL blockquote tajaan Ace Sya

Huh! Penatnya senaraikan pemenang-pemenang nih . Ramai ok ? So , kepada pemenang-pemenang , tuntutlah hadiahmu itu . Aku dah bagi alamat emel and FB sponser-sponser . So , korang pergilah tuntut dengan gembiranya ! Wuhuu~ Kepada yang yang tak menang tu , jangan nangis-nangis ok ? Jangan pulak lepas ni , korang gi terjun bangunan bunuh diri . Pastu , masuk paper muka depan . Siapa susah ?? So , thanks kepada yang join tu ! InsyaAllah , kalau ada rezeki lagi aku buat lah GA or contest ye . So , that's all ! Bubye ! Assalamualaikum~


Photobucket




10 comments:

zahidahwahid said...

tahniah untuk semua pemenang....

New Entry: Grand Opening The Largest Popular in Kuching

NOOR FATIN said...

thanx! nanti saya pm feltshop tu. hee tahniah kpd pemenang yang lain juga :)

fiQ'Ra said...

wahhh...no 71 naik pula ;) thanks dear ~

El Yana said...

tengs kita dpt tp up RM10..err..mcm mcm mana nak tuntut ngan Nurul Basyirah?

nurr f@!sha f@t!h@h said...

AS SALAM, ALHAMDULILLAH UMMI MEMNAG HEADER...MEMG DA LAMA SGT NAK HEDAER...SYUKRAN2 TERMAKBUL DOA UMMI...TAHNIAH PADA PEMENANG...TERIMA KASIH PADA PENGANJUR & PENGSPONSOR HADIAH...TERHARU SGT2

nurr f@!sha f@t!h@h said...

as salam, cam na ae nak tuntut hadiah dr syasha...makasih

♥yaya budak suka embun♥ said...

dah emel. heheh tak taw btl ke tak tuuuu :P

♥yaya budak suka embun♥ said...

nak kene send ape eh? alamat nama n fon je ke?

NadyaBubble said...

congratulation to the winners :)

Nisa Greennnpanda said...

br on9 nie..yeah, mnang, no 22.. thanks dear.. kne contact Qaireena tue eh? ok2..thanks!!