Monday, 19 December 2011

Contest Blog Paling Comel

Hello and assalamualaikum !! Taknak taip panjang sangat sebab malas *ecehhh* . Jom tengok banner and syarat-syarat :



Syarat-syarat :
1 . Follow BLOG erni dan likes PAGES erni .

2 . Warganegara malaysia sahaja .

3 . Buat satu entry tentang - contest paling comell yg khas erni buat - letak banner kat atas tu sekali .

4 . Wajib likes dan follow setiap sponser yg ada .

5 . Tinggalkan link entry contest blog paling comel yang erni suruh buat pada no.3 tadi di post comment ni .
6 . Wajib tag 2 rakan anda , pasti kan mereka tahu .

7 . Contest ini TIDAK akan dibatal kan jika kurang dari 8 ..
Tag :
Nisa kay
Hanan
*main tag je ni*

Doakan I menang tau . Sayang awak ! *bagi penampor kat budak ni* 

Photobucket

No comments: