Sunday, 4 December 2011

Day 1 - Your Facebook profile photo.


Nak start first day ~ Wuuu . Ok , Day 1 - Your Facebook profile photo . Nak tunjuk takmau ? Nak tunjuk takmau ? Tunjuk je lahhh ! *ngade !*


Edit ? Non-hadooo !!! Muka aku memang putih . Kau kena terima hakikat . nak buat acane ? Aku tau lah , time ni aku kurus *yeke?* Sekarang aku gemuk . Wuuuu ~ Taklah ! Aku maintain ajerr . Huhu . Actually , ni gambar time 6 bulan lepas . Balik KL . Aku memang takde kerja nak buat dalam kereta time on-the-way , so aku keluarkan kamera kesayangan aku dan mulakan SNAP ! SNAP ! SNAP ! Aku memang takde apa nak buat . Aku mana ada BlackBerry boleh online memanjang , aku mana ada iPad boleh main macam-macam . Nak keluarkan laptop , besar gedabak kott . Nak texting , aku mana ada pakwe . Tak macam korang pun . Oklah , aku rasa dah lari daripada hasrat sebenar ni . Berjumpa lagi dalam next day challenge ! Bye ! Wassalam .

Photobucket

No comments: