Thursday, 8 December 2011

Day 4 - A photo that makes you happy.

Hello and assalamualaikum !! Sepatutnya challenge day 4 ni buat semalam tapi kelupaan melanda so terlupa nak buat . Hoho . Ok topik Day 4 : Day 4 - A photo that makes you happy. Wahh , ni yang susah sikit ni , aku taktau apa gambar yang boleh buat aku happy :D Ouh ya ! Aku tau !!


Time ni masa ambik result UPSR . Abaikan muka dan tudung saya . Actualy , aku baru lepas nangis tu . Tudung pun serabut . Alhamdulillah , dapat 4A 1B :) Tengok tu , tie pun tak betul . Macam hape je . Drpd masa naik pentas sampai turun pentas menangis je . Huhu . Menangis gembira . :D Oklah , tu je kot harini . Kalau aku rajin aku sambung day 5 terus harini :) Bye ! Wassalam :)
Photobucket

No comments: