Monday, 5 December 2011

Hey sister , Thank you !


Wahh ! Aku nak buat entry appreciate untuk someone ke ? Hoho . Memang betul pun . Aku appreciate sangat dengan seorang manusia ni . Appreciate sangat-sangat-sangat-sangat !! Betul , wa cakap lu . Wa terharu bila lu cakap wa camtu . Haha ! Actually , apa yang aku appreciate sangat ? Yeahhh ! Aku ada hater wehh !! *batak kejap* Tak pernah-pernah aku ada hater . Ouh ya ! Ada dulu , tapi dia dah minta maaf . Tapi kan , sepanjang setahun empat bulan aku berblogging , tak pernah-pernah tetiba ada orang benci aku . Nak tengok tak dia puji aku camne ?




To " Soulsister " , terima kasih sebab puji blog aku . Btw , kenapa kau nak judge blog aku sebagai tak best ? Aku tak cakap pun yang blog aku best . Betul tak kawan-kawan ? *BETULLLLL !!!* And lagi satu , blog aku semua pink ? Sape kata ? Cer tengok layout aku yang dulu , pink semua ke ? Aku rasa semua boleh accept blog aku camne . Betul kan ? Aku takde pun letak striking pink , soft pink je . Tapi , kalau korang rasa aku selalu dengan pink , takpelah . Tapi ,sekarang aku dah tukar theme ! GALAXY DESIRE namanya . Puas hati kau " Soulsister " ?? Nak cakap lagi ? Ke nak cakap " Blog kau semua gelap , apa lah " . Nak cakap camtu ? Hmm , don't judge a book by it's cover lah kawan . Aku buat blog warna pink sebab aku minat pink . Cuba bayangkan kau ada blog , pastu satu blog kau buat warna favourite kau . Pastu , orang post kat shoutbox macam yang kau buat ni , mesti kau pun marah kan ? Samalah dengan aku . Aku ada perasaan . Kau takde fikir apa ke masa buat benda yang tak berfaedah ni ? Ke kau tengah mabuk ? Hoho . Hmm , harap-harap " manusia " ni dia sedarlah . Kita doakan je lah untuk dia ye . Takde faedah buat semua benda ni . Aku pun sabar je lah . Hmm , apa apa pun , kita doakan yang terbaik untuk dia . So , I think that's all for now . We'll meet again in another entry . Bye ! Wassalam . :)


Ouh ya ! One more thing . The IP is :
180.73.142.142 <-- Kepada pemilik IP ni , sila berbincang dengan saya :)

Photobucket

No comments: