Wednesday, 21 December 2011

The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

Yoo ! Hello dan assalamualaikum ! Yess , imma join Giveaway again :) Kalini , GA ni dibuat oleh Kak Nisa Kay  . So , jom tengok banner and syarat-syarat nya :D


*Click banner to join* 


Syarat-syarat nya :

  1. Terbuka kepada followers blog Saya Suka Menaip ini. Tidak kira lelaki atau perempuan.
  2. Wajib mempunyai blog, bergelar blogger.
  3. Tak perlu tag kawan-kawan untuk join, cukup sekadar promote aje.
  4. Pemenang akan dipilih secara random.
    WAJIB patuhi semua syarat.


    Cara-cara untuk menyertai pun senang .

    1. Buat entry bertajuk “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”

    2. Letak banner giveaway dalam entry korang. Memandangkan blog aku ni disable right-click, korang pergi  COPY BANNER TU KAT SINI.
    3. Letak link sponsors dalam entry korang. Memandangkan blog aku ni disable right-click, untuk copy link kat bawah, korang perlu select link-link kat bawah dan tekan Ctrl + C

    4. WAJIB letak semua sponsors (blogshop) dalam blog list anda. Bagi sponsors yang hanya ada fan page di facebook, korang pergi like fan page dorang tau!
    5. Promote entry penyertaan korang habis-habisan, sebab ada hadiah untuk top referral.
    6. Tekan butang LIKE dan TWEET kat bahagian bawah entry ini.
    7. Pastikan korang ikut syarat-syarat di atas. 

    Senang je kan ? Hooho . Jadi , link nya adalah : http://nisamenaip.blogspot.com/2011/12/join-now-ultimate-year-end-giveaway-by.html <-- baideway , tolong tolong tolong tolong !! Tolong lah click that link and join sebab hadiah dia best best wa cakap lu . Haha !! Korang kena join . WAJIB !! Kena join :) Tak kira . Tapi , satu je . Kau kena join drpd blog aku . Tekan link blog kak nisa tu ye :) Oklah , bye !!
Photobucket


3 comments:

yana lyana said...

Good Luck, Awak!
:)

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Good luck yoww! :D

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum !! Tahniah sebab menang!!

Ajeyy Rawk