Sunday, 1 January 2012

You should try this !! It's awesome !

Hello and assalamualaikum !! Wah , apakah yang awesome sangat tu ? Tentu anda semua sudah excited , terkinja-kinja diatas katil a.k.a tempat korang online tu . Huhu . Actually , semalam aku terjumpa satu laman web ni , kita boleh earn money . Serious ! Aku tak tipu ok ? Dia lebih kurang macam churpchurp and heartbeat . Cuma kita boleh promote macam churp churp . Just promote link je . Serious ! Just promote link . Bukan promote iklan . Ok , mesti korang agak tertanya-tanya apakah Mixreq.com kan ? 





Our company (Micxreq.com) was created in 2011 and we successfully contribute to many advertising agencies in different countries. The product of our company is statistics, which we can gather thanks to you.
Our company offers you the program of effective partnership: “Opinion for money”. 
For participation in the program you need to watch video recordings of advertisers and to fill in survey and get money bonuses. You will have from $2 to $15 on your account for each filled survey.
For your convenience, we devised the most effective affiliate program. We are interested in your friends and colleagues for more accurate statistic, so we offer you the following: 

1) $2 to $15 on your account for each filled survey;
2) $9 to your account for each partner you involved;
3) 15 % of the earnings of each partner you involved.

Baru je actually company ni . Aku pun baru je tau semalam . So , korang nak tau tak macam mana nak earn duit ni ? Ok , jom aku ajar !

Firstly , korang kenalah ada account PayPal . Kalau takde ,  tekan link ni untuk daftar https://www.paypal.com/my *tekan SINI kalau nak tahu cara daftar*
Second , bila dah ada account PayPal , korang pergi ke link ni --> http://MixReq.com/?ref=1281338

Dah bukak ? Ok , bagus . Untuk daftar , tekan tab REGISTRATION . Tak faham ? Takpe , aku printscreen ok ?

*tekan kalau kurang jelas*

Dah tekan REGISTRATION ? Bagus , then korang kena isi borang tau 

*tekan kalau kurang jelas*

Yang dia tulis ' Type your PayPal's account (E-Mail) ' tu , korang tulis email yang korang guna bila daftar PayPal tu . Dah ? Pastu , tekan registration yang bawah form tu . Dah juga ? Baguss :)

Selepas dah register Mixreq , korang dah boleh login . Tak perlukan confirm from email . Boleh terus login . Bila dah login , tekan tab ' MAIN '  then ' ABOUT PROGRAM ' dia akan tukar macam ni 

*tekan kalau kurang jelas*

Dah tengok ? untuk permulaan , earning korang akan ada 3$ . It means , MYR 9.50 . 

*tekan kalau kurang jelas*

nampak tak ? Nampak tak ? Ok , mesti korang tertanya-tanya macam mana nak dapat earning lebih kan ? Ok , jom aku tunjukkan !

*tekan kalau kurang jelas*

nampak tak yang survery itu , survey ini . Nampak kan ? Ok , apa yanga da dalam benda alah ' SURVEY ' tu ? Actually , bila kita tekan salah satu tab survey tu kita akan nampak satu video seperti dibawah ni -->

*tekan kalau kurang jelas*

Nampak tak polar bear yang sungguh comel dan gebu gebu . Aku rasa nak cubit-cubit bear tu . Huhu . Ok , bact to the topic . Actually , tu salah satu iklan . Bila dah tengok video tu , korang tekan tab ' Survey ' kat bawah video tu .

Bila ,dah tekan ' Survey ' tu , dia akan jadi macam ni . 
*tekan kalau kurang jelas*

Dia ada lah soalan tanya lebih kurang pasal ' patut ke iklan ni disiarkan and bla bla bla ' but in English lah . Bila dah jawab , korang kena tunggu lebih kurang 10 saat lah baru boleh appear perkataan ' OK ' kat tab saat tu . Bila dah tekan ' OK ' , dia akan ada lah soalan-soalan lain yang korang kena jawab . Lebih kurang 5-7 soalan kena jawab . Pandai-pandai lah korang ye :) 

Ok , bila dah habis semua soalan-soalan survey tu . It's timegfor you to check your earnings !! Jom kita tengok berapa earnings kita . Click ' Statistics ' ok .

*tekan kalau kurang jelas*

Tengok ? From 3$ to 7$ !! 7$ bebb !! Ok , apa kegunaan SURVEY ni sebenarnya ? Actually , dengan jawab soalan-soalan merapu tadi , bila dah habis jawab kita akan dapat 4$ ok ! Do you believe it ? You have to believe ! Cara lain pulak , korang boleh promote link kat FB , Twitter and mana-mana je lah . Mana nak dapat link tu ? Dekat statistics tadi , kat atas tu ada satu link warna kuning . Korang copy then letak lah kat mana-mana korang nak letak . Bila orang click , kita akan earn money sebanyak 0.54 $ Banyak tu weyy ! haha ! I think that's all for today . Hope this tutorial will help you guys ! Happy trying :) Wassalam .

Yes , I want to promote too !
Click this --> http://MixReq.com/?ref=1281338 Thanks !!


Photobucket

6 comments:

Neko-chan said...

CiMinny brape tahun? Saya baru 13 tahun, mana boleh buat PayPal.. T^Tout

CiMinniy said...

Neko-Chan : Just call me Amni . Btw , kena tipu umur , that's all

only-hana said...

dah buat . tp tak takod kea kena tipu . seriusly sbb bnd ni cm ta rmai org pakai . so kita tak tahu sjauh mana kbnr'y

CiMinniy said...

Only-hana : My cousin sorang ada pakai . Dia stay UK . Dia cakap benda ni tak tipu

Aleeya Kayzèr said...

PayPal tak tipu, saya dah guna beribu kali =w= Saya buat bisnes jual-beli worldwide pun guna PayPal :D

Aqil Eizzat said...

Tumpang .__.
http://ptc-investigation.com/mixreq.aspx

Nak bagi ilmu sikit