Sunday, 1 January 2012

Freebies #1 : Backgrounds gradient 2-Tone

 Assalamualaikum dan hello ! Dah lama tak update . Actually , haritu terlebih rajin  nak buatkan freebies macam-macam . Tapi , banyak yang belum siap . Antaranya , template denim , header dll . Yang sempat siapka dalam masa 1 hari adalah tu tajuk yang kat atas tu . Yes , background gradient 2-Tone . Yang 3-Tone coming soon lah ye :) Oklah , jom tengok !

Pink + Cream pink

Light orange + Cream pink

Tyran purple + Cream pink

Light green + Cream

Tyran blue + White

Light purple + White 

Cream yellow + Cream pink

So , ini je kot yang mampu buat . Ada lagi tapi yang itu 3-Tone punya . Coming soon ye . So , bila dah ambik tu letaklah credit ye :) Do inform kalau ambik . Thanks ! Bubye and wassalam :)
Photobucket

1 comment:

Mel said...

Nice lah , boleh ajar tak camne nak buat . (Tutorial) Please, if buat tuto, inform kat chatbox saya tau :) TQ