Sunday, 25 March 2012

Contact Lens untuk dijual

Assalamualaikum dan hai :) actually , aku ada 2 lens untuk dijual . lens ni pon aku dapat free . jadi , daripada aku tak pakai baik aku jual . hm , aku taknak cakap banyak so aku nak tunjuk jenis contact lens yang aku nak jual ni :)

Type : Circle lens (Green)
Diameter : 14.5 mm
Base Curve : 8.6 mm
Power : (no power)
Expired date : Dec 2013
Made in : Korea
Price : RM 22 (excluding postage
Postage : RM 6 (Peninsular) , RM 9 (Sabah/Sarawak)
Status : Available

Type : Circle lens (Black)
Diameter : 16.0 mm
Base Curve : 8.6 mm
Power : (no power)
Expired date : 9 July 2015
Made in : Korea
Price : RM 22 (excluding postage)
Postage : RM 6 (Peninsular) , RM 9 (Sabah/Sarawak)
Status : Reserved 

ada dua ni je . so , kalau korang berminat just inbox me kat Facebook . kat situ , aku akan bagi segala detail and sekali dengan nombor akaun bank . kat sini , aku menggunakan BSN so korang kena masukkan dalam akaun BSN lah :) harga sangat berpatutan aku bagi . lagipon , ni contact lens from Korea . selalunya mahal kan ? tapi , kalini aku bagi murah sikit . kira berbaloi ah kan ? haha . so , i think that's all . kalau korang berminat , just contact me okay :)




Photobucket

9 comments:

I♥ MY SUPERMAN said...

nanak lens :* berapa satu ?

Amni D's said...

Price : RM 22 (excluding postage
Postage : RM 6 (Peninsular) , RM 9 (Sabah/Sarawak)

Nurlin Sofea said...

Hi, I nak yang black. Ada lagi?

Amni D's said...

Nurlin Sofea : ouh , still available . nak ke ? boleh PM me .

FEEQA LIINN said...

ad st0ck lg x ?

FEEQA LIINN said...

ad st0ck lg x ?

Amni D's said...

@FEEQA LIINN - still ada :)

Cik AmaBEE said...

ade care lain tak selain bank in ?

Cik AmaBEE said...

nanak yang black , ade lagi ke tak ?
tapi boleh tak nak guna care top up je ?