Thursday, 28 June 2012

Jualan pre-loved dan penghabisan stok

Contact Lense untuk dijual ! Limted edition ~ Siapa cepat dia dapat . Click HERE !

Assalamualaikum dan hai .

Taknak taip panjang panjang . disini , saya amni ingin menjual sedikit barang untuk mengurangkan beban parents untuk mengeluarkan duit terlalu banyak untuk saya . ceh :p okay , actually memang aku tengah dalam kekangan kewangan sekarang ni . duit banyak nak pakai . yelahhhhhh , nak guna untuk itu . nak guna untuk ini . takkan nak guna duit parents je , ye dok ? oklah . back to the topic . aku akan jual barang pre-loved and penghabisan stock . apa itu pre-loved ? pre-loved ni barang yang kita cuma pakai sekali aje , ye . sekali aje ye bapak bapak , ibu ibu . ok ok . faham ? k bagus . jom kita teruskan dengan experi... eh , bukan bukan . jualan kita :)


BARANG PRE-LOVED


Baju ni dah 4 tahun . aku tak pakai selalu . kalau sekarang aku pakai , dah singkat lah . baju ni sesuai untuk yang berketinggian 140-145 cm . baju ni sesuai nak pakai bila keluar jalan-jalan dengan family dan lebih sesuai kalau dikenakan dengan tudung bawal .

S01 - Amni

Size : L (32)

Colour : Purple
Condition : Good
Types : Normal shirt cloth
Price : RM 10 excluding postage
Postage : RM 6 (Peninsular) , RM 9 (Sabah/Sarawak)



Baju ni pon dah 4 tahun jugak lah . baju ni sesuai untuk bersukan , duduk rumah dan seumpamanya . sebab baju ni nampak santai dan sesuai untuk yang berketinggian 145-148 cm .

S02 - Amni

Size : L (32)
Colour : Orange
Condition : Good 
Types : Normal shirt cloth
Price : RM 10 excluding postage



Postage : RM 6 (Peninsular) , RM 9 (Sabah/Sarawak)



Baju ni pon dah 4 tahun . kebanyakan baju aku dah 3 tahun keatas . baju ni sesuai untuk bersukan , duduk rumah dan seumpamanya . sebab baju ni nampak santai dan sesuai untuk yang berketinggian 145-148 cm .

S03 - Amni

Size : L (32)
Colour : Pink 
Condition : Good
Types : Normal shirt cloth
Price : RM 10 excluding postage


Postage : RM 6 (Peninsular) , RM 9 (Sabah/Sarawak)


sorrylah baju ni nampak budak budak sebab ni baju 4 tahun lepas :D beli kat pesta buku . kalau untuk mak mak , kakak kakak nak belikan untuk anak ke adik ke . sesuai sangat lah . sesuai pakai bila keluar jalan jalan . Baju ni pun hanya sesuai untuk yang berketinggian 140-144cm .

S04 - Amni

Size : M
Colour : Black 
Condition : Good
Types : Normal shirt cloth
Price : RM 10 excluding postage
Postage : RM 6 (Peninsular) , RM 9 (Sabah/Sarawak)


Actually , baju ni baru je tahun lepas beli . baju ni pon bukan aku yang pilih sebab aku tak minat Arsenal pon . ayah aku yang beli . konfem dia tak tengok dulu badan aku sebelum beli jersey ni . sobs . aku tak pernah pakai walau sekali tapi selalu basuh :D Seperti biasa , baju ini hanya sesuai untuk yang berketinggian 140-146cm (depends juga kepada badan individu)

S05 - Amni

Size : S
Colour : Red (Arsenal)
Condition : Good 
Types : Jersey
Price : RM 10 excluding postage
Postage : RM 6 (Peninsular) , RM 9 (Sabah/Sarawak)



Ini pon same reason seperti diatas tetapi tidak ada kena mengena dengan Arsenal sebab aku minat Chelsea . tapi , baju ni ayah aku beli secara tiba tiba . mungkin dia tak perasan yang dia TERambik saiz S padahal anak dia bersaiz L :p Baju ini hanya sesuai untuk yang berketinggian 140-146cm (depends juga kepada badan individu)

S06 - Amni

Size : S
Colour : Blue (Chelsea)
Condition : Good 
Types : Jersey
Price : RM 10 excluding postage
Postage : RM 6 (Peninsular) , RM 9 (Sabah/Sarawak)

itu sahaja lah untuk barang Pre-Loved . aku tak jual banyak sebab banyak lagi baju aku muat :p dan sayang nak jual . jom tengok barang penghabisan stock pula !



BARANG PENGHABISAN STOK




Minyak Wangi : Eternal Magic Enchanted (hanya tinggal 10)
Harga : RM70 - *kos penghantaran akan dikenakan jika luar dari kawasan PERAK :) cuma tambah RM2 je :)
Produk : AVON


Jersey Malaysia Gred B (ada banyak lagi stock)
Biru - RM38
Kuning - RM38
Size ~M & L
Postage : RM 6 (Peninsular) , RM 9 (Sabah/Sarawak)

Dua dua ni bukan barang aku , aku sekadar bantu orang menjual sahaja . insyaAllah , kalau ada rezeki lebih aku akan jual benda lain okay :)

Kalau berminat , just PM me here --> http://facebook.com/anizz.amni

Details yang perlu korang tulis :

- Code baju 

- Nama penuh 

- Alamat 

- No. telefon

Selamat membeli !!!







Photobucket

3 comments:

[ wanni ] said...

banyak jugak barang pre love kan? :)

AkmaFaizal said...

wah dah nak jual baju gitu..ce join group ni https://www.facebook.com/groups/letgopreloved/ kat fb..mungkin dpt membantu menjual baju2/brg2 prelove tu..hehe

jemput gak join ga akak yer
http://www.akmarwati.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

gadis tinggi lampai :) said...

mari sertai GA dari iena Eliena :)

http://ahmoysimerah.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

dah join jgn lupa tempek nama ziela ya dan beritahu ziela di ruangan comment link tu ^^ terima kasih awak :")