Saturday, 14 July 2012

Freebies: Simple Kpop Header

Assalamualaikum w.b.t dan selamat sejahtera

Allah, lama gila aku tak update blog ni. Kesian pulak aku tengok blog ni berhabuk semacam je. Tuan dia tak tengok ke? *gosok dagu* kesian blog aku trafik tak naik naik. Haha. Tapi, aku kembali seperti biasa. Yeahh! *goyang perut* 

Haa, aku taknak cerita apa apa lagi. Cuma, aku akan bagi korang............ yeyy! Freebies header ~ Tadi, aku tengah boring tahap gila vavi jadi aku berhajat nak buat header. Sambil-sambil buat header tu, aku nak buat freebies terus. Senang sikit. Thanks to BBB for your suggestions! Appreciate it :) So, let's check it out!

Header size: 750x240 
Type: bersambung


Header Kpop Luhan 1


Header Kpop Luhan 2


Header Kpop Luhan 3

==============================================================

Header Kpop Yoseob 1


Header Kpop Yoseob 2


Header Kpop Yoseob 3

==============================================================

Header Kpop Zhang Yixing 1 



Header Kpop Zhang Yixing 2

==============================================================

Header Kpop Gikwang 1


Header Kpop Gikwang 2


Header Kpop Gikwang 3 

==============================================================

Okay, ini sahaja yang mampu aku bagi sebab aku buat pun simple simple sahaja. Takdelah lawa mana. Jadi, kalau nak ambil sila letakkan credit link to my blog. Kalau ada yang ambil header ini dan mengaku dia yang punya, dengan tak semena-menenya aku akan report your IP address. Walaupun nampak macam "Ek eleh, bajet dia banyak followers, stalkers, pembaca kat blog dia" Tapi, siapa tahu kan? Aku cuma mengambil langkah berjaga-jaga. 

Jika ada sesiapa yang menggunanya, aku mengucapkan terima kasih :) InsyaAllah, aku akan buat lagi freebies jika aku ada kesempatan.

Wassalam.

2 comments:

Alia Afifah said...

wahh the headers are so pretty but .... header kpop zhang yixing 2 tu, thats not yixing lah, that's d.o and the name 'kris' is the another member :))

Amni D's said...

Alia Afifah: ouh yeke. sorry saya taktahu sangat exo M ni. hehe :D i will delete that header. thanks for the information :)