Friday, 20 June 2014

Ehem, who is back?

Well, assalamualaikum w.b.t and hello!
Fuhh *lap peluh kat dahi*. Macam biskut kan amni ni? Kejap ada kejap takde. Eish. Ini kalau blog ada kedatangan, sesungguhnya aku lah yang paling low sekali sampai sipi sipi entah nampak tak nampak je. 

Kesian.

So, how's you guys doing? Great? Good! Me? Great! 

It's been such a long time since I've stopped blogging. Maybe 1 and a half years? Sangat sangat lama. Actually, aku ini jangankan blog, laptop pun sipi sipi je usha. Jadi, di kesempatan yang ada ini, yes I've done a lot of works *lompat bintang* , and I miss blogging so so so sooo much *kiss laptop* (eh kotor lap balik) , so I decided to blogging again. I'm here right now.

As you can see, banyak perubahan dalam blog ni kan? From feminine, girly to vintage and matured. Yes, i'm totally in love with this concept! Totally! Aku sebenarnya eh dah tak berapa berkenan dengan pink. Sorry pink, awak bukan milik saya lagi. Tapi, saya suka aiskrim strawberi (tetibe). 

In this new concept, new 'blog', new, fresh start, aku berhasrat nak isi blog ini dengan information yang lebih ada point not pointless. Repeat, pointless. Sebelum ini, entry aku semua macam merepek meraban (tumbuk diri sendiri), jadi sempena aku dah berumur 15 tahun ni, ye aku 15. Jangan cakap lebih. Malu tau. Okay lari topik. Aku decided nak buat some entries about teenagers, some tips and others. Oh ya, sejak dua menjak ni aku sangat sangat sangat berminat dengan fashion styles. Aku taktau kenapa. Tapi, jadi suka sangat. Bukan design, tapi styling. Maybe, in next entry, aku boleh kongsi tips about fashion? (yeyy)

Even aku baru 15 tahun, tapi aku rasa, aku sudah cukup yakin untuk kongsi pasal lifestyle teenagers, some tips more to teenagers. Den tak mampu ah nak menulis pasal tips nak cari jodoh, cara cara nak jadi ibu mithali. Den mohon ampunnnn.

Okay, jadi mana aku selama ni? Pergi bulan? Pergi buat poket macam doraemon? Oh sungguh menipu. Sebenarnya, aku sangat sangat malas (satu), tak sempat (dua), sibuk (tiga) dan tak mampu nak ambil berat pasal blog macam sebelum ni (empat), kesian blog. Berhabuk dia. Ini pun, masa format balik template semua nak tukar 100% theme blog, fuhhh sungguh mencabarkan! First tengok balik codings, otak blank. Tak boleh fikir apa apa. Hanya mampu bebel sorang sorang, nasib baik tak mencarut (syukur). Lepas tu, tengok balik codings blog sebelum, okay, boleh sikit sikit sampailah jadi sebegitu rupa ye. Takdelah secantik blog dulu, tapi I need a fresh, simple blog. Taknaklah serabut sangat. Warna pun lembut je. Hihi.

Sampai disini sahajalah mukadimah aku yang tak seberapa. Harap maaf atas segala salah silap, maaf atas pengunaan AKU di entri ini :) Insyallah in my next entry, I will try to change it to more appropriate language. Fighting! Wassalam. Bye!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Photobucket

No comments: