Thursday, 26 June 2014

RANDOM: Cerita Seram

DISCLAIMER: ENTRI INI MENGGUNAKAN PERKATAAN AKU. JANGAN TERSEDAK COCO CRUNCH. K THANKS.


Hello assalamualaikum! How's you guys doing? 
Okayyyyyyy. PT3 PT3. Yes, aku akan menduduki PT3. Dengar macam scary gila kan?
Memang pun.
Semalam, dengar taklimat kerja kursus sejarah untuk PT3. Which means kiteorang takde peperiksaan bertulis untuk Sejarah andddd also Geografi. Okay. Itu sebenarnya cukup lega tapi tak sepenuhnya.
So, as this entry is just so random, aku just nak share cerita seram *krik krik*


Konghajo amni ni konghajo

Okay babab amni ni. Biasa dia. Okay. So inilah yang bakal aku hadapi. 15 Oktober ini insyAllah. Tak sangka. Dah form 3 rupanya budak ni. Dulu tengok alahai kecik besor kecik besor je. Sekarang? Makin besar ada lah. Hahaha.

Alhamdulillah, makin besar ni insyaAllah makin pandai fikir. Fikir elok elok amni. Jangan ingat nak kahwin je eish. Sebenarnya taip entri ni pun menggigil satu badan. Apatah lagi nak buat nanti. Hm hm hm.

Doakan yang terbaik. InsyAllah. Fighting!

Insyaallah next entry will be some TIPS! Yey!

Bye! Wassalam.

Photobucket

No comments: