Thursday, 2 July 2015

#Challenges ; 10 Days YOU challenge ( Day 2 ; Two songs )


assalamualaikum, hai :)

it's day two! yes, it's day two! kalau entri ni ada, maknanya dah accomplished mission berazam nak buat challenge. hohoho k gedik sangat berhohoho. ingat apa, krismas?! k emo.

day two, two songs. saya fikir two songs ni as my favourites lah. banyak sebenarnya kalau nak cerita pasal lagu ni. boleh kebas tangan kalau listkan lagu lagu favourite kat sini k melampau sangat. tapi, kalau nak dikecikkan, nak dihimpitkan, jadikan dua. hmmm kena buat election k melampau kali kedua.

here we go, my two songs ;

- Me and
- You 

ahh melampau tu bukan nama lagu. bagi penampar sikit debush k lah k lah kita serious sikit *mata besar, mulut ketap*

my two favourite songs are ;

- Thinking Out Loud by Ed Sheeran
- Beautiful by Baekhyun EXO


ini pun dah list, dah dihimpitkan pun still back and forth ragu ragu lagu favourite. ayooo susah lah macam ni sister.

okay, sebelum perasaan ragu ragu terus datang dan datang which is tak bagus sebab boleh buat saya termenung sampai tak dengar mama panggil. okay got to go, jom buat homework!


// Wassalam



No comments: