Friday, 3 July 2015

#Challenges ; 10 Days YOU challenge ( Day 3 ; Three films )





as usual, assalamualaikum, hye!


okay kita tarik nafas kejap. yay it's day 3! goyang sikit. what's the topic today? yes films. pandai. nah cekelat buat makan sahur (stop it amni)


seperti biasa, tak perlu taip banyak banyak sebab movie dah berduyun tunggu nak bukak je. yeah, alang alang nak tengok movie ni, update sekejap lah challenge ni. 

(move on lah amni)


so, here are my favourite movie (yang kalau boleh nak tengok sampai muntah) ;

* Big Hero 6 
* The Fault In Our Stars
* Hunger Games series


May not be the best movies for you guys. but for me, movies ni had a serious impact towards me. ada je lagi movie yang akan jadi favourite in future, tapi belum tengok je lagi (seriously im a bad movie person)


ive been into movies baru je. terjebak dengan kawan kawan yang movieholic (k amni), jadi tak salah, alang alang menyeluk pekasam, biar sampai ke pangkal lengan. alang alang ada kawan suka tengok movie, kita suruh dia transfer dalam pendrive. 

save kuota internet.

kejam doe.


// Wassalam



No comments: