Monday, 6 July 2015

#Challenges ; 10 Days YOU challenge ( Day 4 ; Four books )





alah macam tak biasa.

hello guys! assalamualaikum. maaf atas kelewatan mengemaskini cabaran ini eh ayat sastera sangat amni dah lah tak update, lepastu lambat lepastu makan je tau eish 


ahahaha, here we are! day 4 jyeahhh. okay, kalau ada post ni terpampang, maknanya, saya dah insaf dan azam saya untuk teruskan challenge tercapai bhahahah over macam dapat duit raya

so, let's go to where we supposed to be. eh bukan depan peti sejuk. ni ni buku buku 

My current favourite books ;
* If I Stay by Gayle Forman
* The Fault In Our Stars by John Green (not currently tapi one of ma fav ah nak masuk jugak!)
* Paper Towns by John Green
* The Things I'd Miss by Andrew Glover (currently reading)

banyak lagi sebenarnya tapi macam langgar peraturan sangat dahlah masa sekolah dah tak ikut peraturan dah eh kantoi bhahahaha dah dah shh. gi sambung duduk depan peti ais tu. bye!


// Wassalam


No comments: