Tuesday, 7 July 2015

#Challenges ; 10 Days YOU challenge ( Day 6 ; Six places )



assalamualaikum, hai! berpeluh duduk dalam aircond ni. lol

sebelum tu, saya nak cakap, im sorry for posting a lot of challenge posts lately. saya kalau boleh, taknak tangguh, nanti tergantung, siapa yang nangis? semestinya bukan saya. 

banyak entries that are still in draft, tunggu nak tekan publish untuk tatapan ramai dan kawan sekolah sekalian yang berjaya jumpa blog saya. nak ucap tahniah hm k. 

lets go back to the main topic, actually ini sepatutnya entri semalam tapi sebab spirit of rajin takde, maka terhasil lah harini. huhuhu. sementara otak tak boleh digest kimia elektrokimia, kita update wohoo!

so, here it is. my six favs places ;
* Dapur
* Bilik
* Pasar (pasar basah, tesco, econsave and etc.)
* Kedai makan
* Kedai baju
* Tempat yang boleh dituju dengan menaiki motor (mengikut kuota pelepasan) (kecuali sekolah) (k)

dont judge ma places hahahaha. 


// Wassalam


No comments: