Saturday, 11 July 2015

#Challenges ; 10 Days YOU challenge ( Day 8 ; Eight fears )





hello assalamualaikum. morning!

now it's currently day 8 and still have the spirit untuk update entry challenge. amni sikit lagi. sikit je lagi.

semalam sepatutnya entry ni ada, tapi memandangkan movie berjaya hasut, maka movie menang. lol. yang tidoq tu, bangunnnn dah pukul berapa ni. pi tolong mak buat kuih raya! tapi sebelum tu, stop by here and visit my blog *kenyit mata* (sotoi betol)

fears. really dont have that many but I do have some. normal human kot. 
so, here are my eight fears of my life (yang dah berjaya discover lol) ;
* lizards (besar ke, kecik ke please lah kau ada, konfem tak senang duduk)
* bila handphone tak dijumpai
* my mom's angry voice
* semut (siapa tak benci semut, like seriously. lagi lagi yang kecik kecik tu)
* when what ive planned, didnt turn the way it has to be
* bila orang tak jujur 
* losing you
* losing my family 


saya rasa itu je kot hahahah lepas kerah otak. finally, got it! okay, till we meet again. bye!

// Wassalam




No comments: