Sunday, 31 January 2016

#2k16 ; It's the end of January!



nah saya bagi bunga, ambiklah. saya ikhlas. - jb / 2016

hello assalamualaikum semuaaaaaaa omg rindunya nak duduk lama lama depan laptop hahaha. wow, nak masuk bulan februari dah. and it's my fav month cuz yeah it's my bday in another 21 days which are 3 weeks from now and bizillion hours and seconds left. so excited to be 17 and not so excited to accept the fact that im getting older gosh. 


the potato among the beauties. well, obv im the potato. cute potato act. 

the month went well. and netball training has started for almost a month and next week is our tournament, could u imagine betapa nevesnya rasa sekarang ni. lagi dua hari beb. nak campak mana jantung ni!? 

muka jangan cakap lah, dalam gambar nampak je putih, nampak je ye. namun hakikatnya bohong semua tu. kau boleh tengok belang dia, kat muka belang dah, tangan apatah lagi, rasa macam buat iklan qu puteh before & after (buat gaya dato' vida). kawad lagi pergh pergh. mata toya habis, macam orang kena seksa tak bagi tidur sebulan. haa bayangkan dark circle dia camne. teghokx uolz. i just kenot. burn sangat dah neyh ahahahahha. sampai orang dah tegur, maknanya yelah. takpelah.

but, it's okay. lepas spm kita sama samalah putihkan diri hahahhahahahahhaha kau jangan terkejut kalau aku lagi putih daripada kertas A4.


goodluck cemua do the best!


then, the month went ft. me having a good meal at seoul garden bhahahahahha. tapi sedap doe. time menaip ni pun terbayang kimchi soup dengan lamb je maigad moga masuk dalam mimpi aminnnn.



may you enjoy these sceneries of me taking pictures of my feet while waiting.
exhibit A: while waiting for merentas desa
exhibit B: while waiting for tuition teacher to come lulz

stokin haruslah yang vogue dan hipster bhahaha. itu baru mata, bawah dia ada mulut raksasa. sape buat hal dengan aku, aku tepek je tapak kaki kat muka dia. padan muka. 

talking abt merentas desa, mashaallah it was one of the best merentas desa ive ever been to! this year, 2016! thought of compiling the pictures as an entry tapi memikirkan banyak sangat gamabr dan semua gambar fabolous so let me put it here instead lah so it will limit my options lol

dah biasa dah muka buruk dalam gambar. biasa dah ._. aini, jangan nak happy sangat kat situ, aku baling katak kat muka kau nanti.



half of my fav buddies in school! and another one right at the left corner running to us while saying "weyyyy aku nak masuk jugakkk"


and it turned out like this

good job, thighah. tuala yang kau pegang tu kau tak pulang lagi ingat sikit ^^



 yeah. thats all gambar yang ada. bhahahahhaha bcs im the photographer on that day so there's no picture of me running or alone or taking the medal whatsoever. bcs the camera was with meyhhh. ada gambar candid, tapi buruk bebeno rupa takde nak letaknya kat sini nanti kena bash hahahhaha.



dapat pegang je pun dah okay dah. kalau boleh nak je selfie guna iphone kat situ lepastu transfer kat henfon tapi malangnya perangai tak macam syaitonnirajim sangat haritu lol. 


january has been good to me so far. alhamdulillah. busy, as usual. jumpa rumah waktu maghrib tu dah biasa sangat dah. duduk sekolah dari pagi sampai petang kena jadikan rutin. its okay, tahun ni je nak merasa benda tu. nanti dah habis sekolah, menganggur kat rumah, boring sampai puas taktau nak buat apa. 

february is gonna be a busy month for me. bila satu benda habis, satu benda ganti. macam tulah seterusnya. wish me luck for next month and seterusnya! but the most important thing is time management. masa pandai kawal, mental, emosi control. everything's gonna be okay. 

goodbye for now. see you in my next entry pyonggg!


// Wassalam



No comments: