Thursday, 24 February 2011

Toce2...


Halopp...wahhh..nmpak x header baru yg ade kat blog aq tuh??cantik kan??hihihi...nak taw x spe yg buat??


Cantik kan header dyer wt??jelezz I!!(ayat gedikk) Macm2 aq request..

Haha..tgok bnyk kan..hihihi..Tp,encik kite sorang nie,dpt menyiapkan beberapa hedaer dlm 1 hari jer..hebatt kan??aq pown terkial2 lagii..hahah!!(ktuk diri sendiri)

Nak tgok header nyer??cantikk..

Haa..kreatif kan??siap ade bunge raye lagii..betapa patriotik nye beliau..haha!!cantik kan??Hmm..dyer nye katun2 pown nmpk idup..hihi

Oklah..rsenye tu jer kot yg nk disampaikan..bye2!!Smekom..




Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..


Wednesday, 23 February 2011

I'm busy..


Smekom sume..just a simple entry..sekarang aq x slalu update entry taw..coz UPSR tinggal bape bulan jer..so,kene prepare awal2..sorry korang..mybe dlm semingu just 2 or 3 kali jer update..Oklah..bye2..




Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..


Sunday, 20 February 2011

Wahhh!!Sunukkknyerrr...dapat masuk SB




Assalamualaikum korang..memalam buta tulis entry..huhuhu..nseb baik mama aq bg taw..klau tidak jgn arp!!hihihi..bestnyerr..msty ade diantara blogger yg ade msk SB nie kan??mesti ade punyerr lah..antara blogger yg aq jumpe ialah Kak Nisa,Kak Irine and ramai lagi lah..bessttt...tp,aq jrg lah beborak ngan depa..sbb aq x slalu on9..yelahh nk UPSR tawon nie..nie tarikhnyer..

UPSR 2011 – Ujian Pencapaian Sekolah Rendah
Ujian Bertulis >> 13 – 15 September 2011
Dh tgok kan??so,tinggal bpe bln jer lagii..nk menguruskan dgn study lagii..blog lagii..kontest lagii..fenin taw?!Ok,berbalik kepada tajuk si atas..

Aq nie kengkadang selalu gak lah walking2 terjah2 blog org..jd,aq tgok blog Sahabat Blogger cantik gylerr..!!hahaha..hmm..rsenyer smpai sini jer kot..rse ngantuk dh nih..bye2..wassalam..



Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..


Monday, 14 February 2011

Thank You Dear!!


assalamualaikum sume..wt pe 2??aq ngah sket pwot lagi nie..x ilang2 lagii..huhuhu..hmm,nk cite sebenarnyer..aq nk say thnx kpd sorg nie..iaitu MizzMia..knape??jom terjahh!!

  • Sebab dyer tolong buatkan header for me..!! Cantikk..kalah kite taw(gedixx)..nk tgok headernyer??jom!!

Inilah headernye..cantik kan??Mulai harini..aq gne tagline baru.. 'TIADA KATA SECANTIK BAHASA' Mesti korang penah dgr kan??aq curi pinjam dr lagu monoloque..hihihi..x pnh dgr lagu tuh??hmm..nk dgr gak??OK!!



Inilah dyerr..klau x puas..search laa kt YOUTUBE..ok??BYE!!




Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..


Saturday, 12 February 2011

Contest Blog Paling Hebat

Helooppp dan assalamualaikum semua bloggers2 dan saudaria saudari sekalian(ayat skema)..Hmm,aq join kontest..aq blog walkingg kat Blog Budak Tadika..aq tgok cm best..so,apa lagi join jer lahhh!!!






 



Ini lah dyer banner nyer..korang nak join??sila tekan LINK nie dgn sopan santunnye yerr..
Syarat2 dyer..

2. Buat entry bertajok Contest Blog Paling Hebat By Aida Shafiena, entry korang mesti lah mengenai apa yang hebat mengenai blog korang dandan blog Aida Shafiena nie atau blog Mira Awaludin nie . kalau boleh kasi lah cair sket :P
3. Buat entry sekurang-kurangnya TIDAK KURANG DARIPADA 100 HURUF ! bukan patah perkataan tau :P
4. Mesti masok kan banner contest nie kat entry and kat sidebar
5. WAJIB tag kepada 3 blog yang korang rasa menarik dan paling hebat.
6. Akhir sekali , korang comment entry nie dengan sertakan sekali url entry korang tu tau

P/S:Agak2 leh mng tak??huhuhu..

Announcement:Ade sesape lagi nk msk contest BLOG COLOURFUL??

opppsssiiii!!Lupe nk bg story bin cerita siket lah pasal secret admire buchuk2 nie..

First..ape yg hebat sgt psl blog CIMINNIY nie??
-Hmm..ape yg hebat ekk??entry kott..header kott..tu jer kott..eh2 ade lagii!! Muka owner dyer hebatt kott(prasan!!)-

Second,apa yang hebat pasal BLOG BUDAK TADIKA??
-Hebat yerr??Hmm..banyak sgt..blog dyer cumil gilerrrsss..!!Tutorial dyer..bak kata kat cite SYURGA CINTA,mmg PERFECT!! lahhh..ayat aq ade mcm bodek tak??keh3..hmm..cukop x?? Rse2nyer ade lagii lah reasons..dyer nyerr gadget2..ponn cute!!-

Rsenyer tu jer yg hanya Cik Amni leh comentarr..Bye2!!


Tag to all!!
 



Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..