Sunday, 24 April 2011

Contest Blog Paling Gorgeous , Awesome!



Hai peeps!! 


haha!! Sungguh boring apabila tgok blog tanpa dihupdate..blog sdh bersawang.. *OHH TIDAKK!! Ok..harini semangat membuak-buak untuk mengjoin kontest.. huhu.., tade kje nk wt.. apa lagi.. join jer lah.. Td,bw kat stu blog comel nie..tgok dyer ade wt kontest..so,apa lagi? JOIN JER  LAH!! Haa?? ape?? xdgr.. ckp kuat sket.. oh,nk join..tak tau syarat-syarat dyer.. ok,jom!!

terbuka kepada followers StrawberryDiaries sahaja :)jantina : lelaki / perempuanberwarganegara malaysia sahaja mesti ada blog buat satu entri tentang Contest Blog Paling Gorgeou, Awesome! sebagai tajuk :)copy banner kontest dekat atas ni (picit banner , then save) and link-kan ke entri kontest ni hantar nama & link entri korang tentang kontest ni dekat bahagian komen sini :) wajib like my personal blog :) tag 3 orang blogger , makesure diaorang tahu :)

Haa..sng jer kan?? so,nie la bennernyer..
Ohh!! Sungguh gorgeous u ollzzz!! Huhu!! Oklah,itu sjer.. bubye!!


Nak tag:
Erny
Kak Aida
Kak Hanna


Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..


Friday, 15 April 2011

Wahhh..!! Teruja gilerrr!!


Hehehe.. korang jgn jeles tau.. huhuhu.. aq lah generasi msa akan datang!! Aq nak sesangat.. :D Korang klik lah yer..







Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..


Tuesday, 12 April 2011

Malaysian Blogging School


Haii anak-anak murid sekaliann..asal aq jadi cam cekgu lak nie?? hehe.. sobonarnyo ehh..aq nk dftrkan diri sebagai guru.. bkn disebbkan lepasan SPM,PMR,UPSR or so whatever..tp,utk mengembangkan ilmu yg ade kat kepala otak nie tentang blog nie..haha!! Ok..back to the tajuk..korang nk dftr dlm school nie??jap ehh..

  • Dah siap , fill up this form . Yang URL post tu, post yang kenapa nak sangat masuk school ni. Kalau nak jadi cikgu, korang kena mahir tau. Jangan basic je. And , Kpop tu, gossip jee. LOL
Hah.. tu lha syart2 dyer.. sng kan murid2?? ahakkksss!! Oklah.. aq nk berlatih jd cikgu nie.. bubye!!







    Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..


    Dianjak kedepan!!


    Heloopp korangg!! dah lme x update blog.. phuhhhhppp..! Sunguh pnt ngan bola jaring,choral speaking,masalah itu masalah ini..!! Perrgghh!! sume aq.. keh3!! ok..ape yg dianjak ke depan tuh?? ok.. aku akan tundakan tarikh voting tuk kontest blog colourful smpai aq abes pekse 20 aribulan nie.. mksudnyer minggu dpn lah.. so,ape tunggu lagii?? vote,vote and vote!!! Kbye!!




    Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..