Saturday, 28 May 2011

Thanks Nuffnang!


Assalamualaikum sume..!! Dah lme x update... Hmm.. x ramai yg nak join my giveaway.. korang rse nk btlkan atau nk teruskan..sila komen ok? Ok, ape yg di thank you kan tu? Sungguh appreciate ok!! Of course lah I dpt earnings! Bestt wooo.. :) X caye? tgok gmbr kat bwh ni k?


Haa.. tu bru 2 hengget.. yelahh.. blog aku x sepopular Cik Epal.. trafik mendadak gilaa!! Smpai beriban2 duet dye.. sbb tu boleh gi menternak lemak kat restoran besh2! Kan2? Jelezz I tauuu.. Even cme 2 hengget.. but aku still appriciate lah kan drpd tkde earnings langsung.. :D Oklah.. tu je kot nk share.. :) Eh, korang nk tahu x? first time dpt A for BM.. :) Bengong ><

P/S: Ade orang ckp nuffnang nie x adil + penipu? Klau x adil, cmne dyer leh bg earnings? yelahh.. cik epal tuh  
bnyk trafik, nuffnang nie sebenarnye bergantung kpd trafik :) Kalau penipu, suh blogger2 yg pnh dpt duet dripd nuffnang? menipu ke tu? nuffnang nie kne cukup RM 50.00 bru boleh tebus..paham?

Photobucket



Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..


Sunday, 22 May 2011

OMJEYY.. !!

Assalamualaikum sume.. Ok.. ape yg omjeyy tuh?? haha!! Arini, sje nk buat random entry.. but, sje buat tajuk saspen.. huhu.. 

CERITA PERTAMA

Act, nk promote my another blog, not personal blog but aq buat tempahan design blog, doodle dan mcm2 lah. ! Harganya juga berpatutan.. Korang patut singgah blog nie.. hihi :) Banner dyer kat bwh nie.. :)



Photobucket

CERITA KEDUA

Ok, cerita kedua nye, I dh pandai buat doodle!! hehe! Orang sume yg lain dh pandai buat kau sorang je x pandai lagii.. hehe.. act, ini gabungan stu laman web nie, dh lupe ape nme dyer, my cousin yg rekemen kat aq. then, aq gne Photoscape.. nk tgok? hehe.. not for copy k?


Abaikan copyright yg buruk diatas, but itu x bermakna korang boleh curik ok? Get it? Comel kan? Huuhuu.. tgoklah spe yg buat.. :D

Okla korangg.. just two stories that I want to share woth you guys!! Bubye! Assalamualaikum..

Saturday, 21 May 2011

30 day challenge and I will start with day 0 ; The 30 Day Challenge Explanation and Description


Assalamualaikum sume!! Update pepagi buta tp korang x bute kan? hehe.. ok2, just kidding . Ok,td bw kat blog PANDASAUSRAWR Then, jumpe stu challenge nie.. act, bkn contest,.. but just want to share something among blogger.. Look great right? Ok, I decided to join this challenge since I was boring last night because I have nothing to do at all... Oklah Amni, don't think you're so clever in English okkeeehh!! This challenge dibuat oleh http://ninazaharin.blogspot.com/ bg URL trus.. sng . BTW, korang nk join, join lahh.. hee~ What I want to explain here, aku bru je cari challenge from mne2 blog, then last2 tgok challenge.. bile tgok challenge ni, cm mnarik je, so let's join! haha! This is the list of the challenge.. :D

Day 0: The 30 Day Challenge Explanation and Description
Day 1: Introduce, recent picture of yourself, 15 interesting facts
Day 2: Meaning behind your blog name
Day 3: Your first love
Day 4: Your parents
Day 5: A song to match your mood
Day 6: A picture of something that makes you happy
Day 7: Favorite movies
Day 8: A place you've traveled to
Day 9: A favorite picture of your best friend
Day 10: Something you're afraid of
Day 11: Favorite tv shows
Day 12: Something you don't leave the house without
Day 13: Goals
Day 14: A picture of you last year - how have you changed?
Day 15:  al-quran verse
Day 16: Dream house
Day 17: Something you're looking forward to
Day 18: Favorite Place to Eat
Day 19: Something you miss
Day 20: Nicknames
Day 21: Favorite Picture of yourself ALL TIME Why?
Day 22: What's in your purse?
Day 23: Favorite Movie
Day 24: Something you've learned
Day 25: Put your iPod on shuffle, first 10 songs
Day 26: Your Dream Wedding
Day 27: Original Photo of the city you live in
Day 28: Something that stresses you out
Day 29: 3 Wishes
Day 30: a picture of yourself this day and 5 good things that happened since you started the challenge


OMJEYYY!! Haha.. Oklah, bubye!! Wassalam..




Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..


Friday, 20 May 2011

Comel Dan Gojess!


Smekom.. apekah yg comel? apa yg gojess? Huhu.. Ok, mls nk bicara panjang.. tau bende ni pon drpd kak nisa.. Pastu try.. menjadii?? copp.. korang tak tahu ehh ape yg terjadii? ok2.. jom!!


Nmpak tampil lebih kemas dan gojes kan? so, korang xdelah serabut sgt kan? yelahh tempat login dlu kan kecik..


Tgok, dyer punye tab menu @ thumbnail dah jadi rounded corner kan? cantik kan? lebih comell gituu.. huhu ><


Gmbr profile kite pon akan menjadi rounded dan mcm timbul.. kemas dan teratur..


Cer tgok belah kiri tuh.. tmpat friend list kita kan..? Gmbr nye dh jdi bentuk rounded.. gojess and kiutt kann??

Haa.. korang x moe teraii ke? Tapi.. ini cme untuk google chrome shj.. hihi.. spe2 xde google chrome, click here for download.. Oklah.. itu sje untuk harini.. bubye!! Wassalam.. :D







Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..


Sunday, 15 May 2011

Peraduan Gores dan Menang blog Misa Sakura!


Heelooo peeppss!! Dah lme x hupdate kan?? windu lah pulaakkk kt blog ku yg bersawang ini #bersawangke? Ok, tujuan saya menulis entry ini adalah #perasan untuk memberitahu yg sye nak msk contest ! #bikinsaspen Yelahh . Selama ni x pnh mng contest  sbb tu lah kne join kontest selalu.. kot2 ade luck ke kannn?? Ok, ape kontest nye?? let's cekediauuutt! 

Nak tahu peraturan dyer sila klik ini 

Ok, my answer is :


HOPE IT IS CORRECT! Wish me luck bebeh! Bubye! Assalamualaikum.. :)






Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..


Sunday, 1 May 2011

Izyan Masri First Random Giveaway


Hye guyss!! Dah lme x join GA kan?? Fuhh..!! Lega rse bila dah umumkan pemenang kontest.. tunggu dorang tuntut adiah jer..hmm.. ape yg aq nk ckp td ekk?? OHH!!! Td,pegi bw.. ade kan,awak kan.. hmm.. awak nak tau x?? awak,klau awak nk tau kan.. hehe.. bpe bnyk awak daaa?? SILA TERAJANG SAYA LAJU2!! Ade sorang blogger nie,anjurkan GA.. nmpak syok sbb hadiah dyer pon syokkk juge.. so,ape yg nk difikirkan lagii.. bile tgh boring.. sume bende contest mengontest nk msk.. haa.. korang nk msk?? mehh!! (PERRGGGHH!! TAGLINE BARU.. SELALU JOM JE??!!)


SYARAT2 NYA IALAH :

1.Giveaway ni dibuat untuk followers belog Izyan Masri yang tercinta saja,so,sapa yang tak follow tu faham2lah kan.haha.bahagia bahagia (': Eyh,tapi kan,mak cakap tak baik paksa orang.okaylah,taknak lah paksa.T_T

2.Letak header lama ni dalam entry korang.Pastu link kan dengan entry giveaway ni.Kalau rasa nak letak kat sidebar pon boleh.terpulang.Sambil letak banner tu,doa2 sekali bia bertuah.jangan mandrem yan sudah.(':

3.Buat entry simple bertajuk " IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY " letak banner tadi lepastu tulislah apa2 yang anda dan anda nak.Redah je lah.Nak buat ayat macam karangan spm ke,ayat brader2 ke,takpon nak mengampu habis habisan,suka hati lah,janji ada bunyi promote dan link ke giveaway ni.haha.cerewet tak cerewet ?

4.Lepastu boleh lah tag 2 orang blogger lain.Nak tag mak pak korang pon boleh.janji dia aktif blogging dan tau diorang di tag (':

5.GA ni akan expired pada BILA-BILA MASA atas permintaan kawan2 blogger.Masih sempat kalau nak join!

6.Lepas buat entry,boleh tinggalkan link entry tu kat ruang komen,jangan korang buat karangan dengan format spm kat ruang komen tu sudahlah (':

7.Pemenang ada dua kategori.hadiah utama dipilih oleh yan sendiri.*ada unsur riak kat situ* pemenang sampingan dipilih oleh randorm.org.eyh betul ke nama dia tu ? tak kisahlah,janji nama dia random.nama ayah dia tak kisah apa pon.(':

Haa?? ape?? nk tau hadiah dyer ape?? mne bolehh... kne tnye sma ownarnye dlu.. hadiahh dyer syookk.. rugi klau x msk.. kalu x msk korang.. siap!! Ini link dyer.. http://izyanmasri.blogspot.com/2011/04/izyan-masri-first-random-giveaway.html ..ingat... msk tau.. :) cepat2 msk sebelum kontest habis ok.. :D Bubye!!




Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..


My second doodle..


Assalamualaikum sume.. ape kabar...harini sje nk tunjuk doodle ku yg sungguh x cntik.. huhu..gne PAINT..td,boring2,lukis2 lah..sebenarnye,nk tangkap gmbr doodle yg ade dlm buku karya doodle dan bluetooth kt laptop..tp, mlngnye nasib.. rse mls lah pulokk melanda..so,korang btol2 nk tgok ke?? kalu buruk jgn mrh tau..


x cntik kan??oklah,yu sje kot.. nkgi Melaka nie.. bkn nk jumpe Tasya Mushroom lah..nk jenjalan..oklah,bye!! Wassalam..

P/s: Perlukan sokongan...







Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..