Wednesday, 7 September 2011

"2nd GiveAway by LyssaSecret"

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..

Eh , ckp dh berhenti blogging ? Ok , actually aku harini ada pulakk mood nak join contest ape bgai2 semua tu . So , harini aku decided nak masuk contest ni -->

"2nd GiveAway by LyssaSecret"

Rajin tatak titeww ni buat giveaway yerpp . Dahla cantik  comeyy pulakk tu  . hee~ So , korang nak tau peraturan dia ape ?

Eh2 , tapi sebelum tu ltk banner dlu , ye dok ?


*Click to go to the entry*

Jom tgok peraturan dia :

Syarat - Syaratnya :1. Follow Blog Lyssa (kalau tak nak pun tak pe . Tak paksa :)2. Buat satu entry yang bertajuk : "2nd GiveAway by LyssaSecret".3 . Tempek Banner di atas dalam entry tersebut.4. Send link tersebut ke ruang Comment Entry Ini.5. Tag kepada 3 orang Rakan Blogger anda.
*Pemenang akan dipilih melalui Random.Org :) Dateline : 10 September 2011 

So , korang korang ni semua , mesti nak tau hadiah dia kan ? Jomm!

Hadiah - Hadiah :


Disponsor oleh Mr.Baiz ! (kalau boleh , Follow lah Blog beliau:)
3 Pemenang Akan dipilih dan akan memenangi Perfumes daripada HotPerfumes

1 pemenang 5 botol perfume 5 ml..
Jenama Korang boleh Pilih Sendiri :)

Aku dh lme adores dgn perfume dripada Hot perfume you knowww ? So , I want to tag :

Erny 
Alfi kasran
Nisa Menaip

\\Bubyyee!//
 
 


Photobucket



Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..


Sunday, 4 September 2011

Entry terakhir sebelum berundur dari arena berblogging


ASSALAMUALAIKUM SEMUA..

*terkejut justin bieber*

Woii amni ! kauu biaqq betoii nak berhenti berblogging . Aku syg gilaa kott kat blog kauu . Blog kau mmg tahap kaw-kaw lahhhhhhhhh! Mungkin itulah dialog yang berlegar-legar menyusuri otak korang tu kan3 ? Yess , aku nak berhenti blogging for :

2 weeks !!!!!

Ngeh3 , kagett korang. Takdelah , aku bkn nak berhenti blogging , aku just berhenti sementara waktu shj , then lps UPSR aku lynlah korang smpai mata aku jadi panda yeeee sayang2 aku semua tu . :) Jangan risau , tak lme pon , 2 minggu jeeeeeeewwwww


perrgggghhh , aku mcm 'what ? Dah habis cuti ?' aku rse mcm bru cuti semalam je tawuukk ! tau2 je , 1 minggu lepas raya terus pekse , perggghh! Tak mcm tensen lakk kan ? Tapi , takpelah , aku just perlu buat bnyk latihan kan3 ? So , as usual korang doakan aku , Han Hanan , Miera , Athirah and rmail lagi lahh blogger yang nak UPSR tahun ni . Wish us luckk ! Doakan kitaorg dpt 5A for the UPSR ok ? So , tu sje nak update harini . Takde idea nak tulis ape lagi . Otak keringg . haha ! Bubye , Wassalam. :)

Photobucket




Dah bace??seperti biasa yer teman2,komen lah..