Friday, 14 August 2015

#Challenges ; 10 Days YOU challenge ( Day 10 ; Ten secrets )




hello assalamualaikum :) its the finale! last day weh last day weh excited ni excited bhahhaha. gigih ni gigih. last entry masa last day ramadhan, and today's entry. the last day challenge on the last day of Syawal. whaaaatttt? hidup makin lama makin bizi cenggini ah tabah je lah ye.

secrets. saya ada banyak lah kot rahsia tapi entah ingat ke tak saya pun taktau. saya simpan rahsia, lepastu buang jauh jauh. jadi, kalau rasa nak share rahsia, lepastu taknak terlepas ke mana mana pihak, ceritalah kat saya. nescaya rahsia anda akan selamat huhu. secured!

okay okay. banyak bebel pulak eish sejak dah habis raya ni kan eish. so, here are my 10 secrets;

* i have a serious fangirling over D.O and his men huhu (well its not really a secret)
* i have tooth gap
* ive been into physical fight when i was little 
* ive also been into typical-hotstuff-girl kinda fight (lol)
* im not really into  malay dramas (serious talk)
* im a picky eater (a foodie huhu)
* please insert something
* think, amni, think!
* no, im done here! lol 
* wait, actually i have time to write this challenge post, but im just too lazy hahahahahha


well, saya tahu those are not really a secret, but it's kinda like my inside stuffs lol. so, it's finally ended! i hope for those yang mengikuti langkah challenge ni (eventho takde sebenarnya), terhibur dengan challenge ni well saya ni kelakar orangnya (which is not really) thanks for reading! and wait for my new upcoming entry :) 


// Wassalam